AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, il ziyaretlerini ve STK’larla görüşmelerini sürdürüyor.

Göreve geldiği 8 Mart tarihinden itibaren sıkı bir çalışma temposuna girerek ekibini oluşturan Keşir, Hakkari’den başladığı ziyaretlerine bu hafta Balıkesir ile devam etti.  81 ilde 'hayali olan kadınları' buluşturmak için yola çıkan Keşir, "Kadının emeği, Türkiye'nin istikbali" projesiyle iş fikri olan girişimci kadınlarla bir araya geldi.

Kadının toplumdaki yerinin güçlenmesi için örgütüyle beraber çalışmalarını sürdüren Keşir, bu gün de kadın alanında çalışan Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜRGEV) yönetimleri ile bir araya geldi.

Keşir’in başkanlık ettiği toplantıya Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Yönetim Kurulu Başkanı Saliha Okur Gümrükçüoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Başkanı Fatmanur Altun ve KADEM Yönetim Kurulu Üyeleri ile AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Yönetimi katıldı. Toplantıda kadın hakları ve kadının toplumda güçlendirilmesi için yapılabilecek çalışmalar masaya yatırılırken, karşılıklı iş birliği dâhil atılabilecek adımlar konusunda istişare yapıldı.

"YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR"

Toplantının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Genel Başkan Keşir, “Verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Yapacak çok işimiz var...” paylaşımında bulundu.

HABER: Mehmet GÜNESEN