7 Haziran seçimlerinin ardından 23 Haziran'daki yemin töreniyle iş başı yapan bu Meclis araya giren uzun hükümet çalışmaları nedeniyle en kısa süre mesainin yapıldığı dönem olarak da tarihe geçti. 25. dönem Meclis Genel Kurulu sadece 8 kez toplandı. Bu 8 birleşimde de Genel Kurul toplam 22 saat 23 dakika çalıştı. En uzun süreli birleşim, yemin töreninin yapıldığı ilk birleşim oldu. Bu birleşim 9 saat 42 dakika sürdü. 7 Haziran seçimlerinde ilk kez Milletvekili seçilen Düzce Milletvekilleri Ak Partili Faruk Özlü ve Ayşe Keşir de en az mesai yaparak tarihe geçecek olan Milletvekilleri arasında yer alacak.

Meclis Başkanlığı seçimlerinin yapıldığı 30 Haziran tarihindeki birleşim 2 saat 36 dakika, 1 Temmuz tarihindeki birleşim de 2 saat 13 dakika sürerken, Meclis'in 7 Temmuz'daki "aç-kapa" birleşimi muhalefetin tepkisine karşın sadece 2 dakika sürdü.

Geçici Görev Gücü (UNIFIL) tezkeresinin görüşüldüğü 8 Temmuz’daki 5. birleşim 2 saat 6 dakika, Meclis Başkanlık Divanı üyelerinin oluşumunun sağlandığı 9 Temmuz'daki 6. birleşim 39 dakika, 14 Temmuz'daki 7. birleşim 2 saat 12 dakika, CHP'nin olağanüstü toplantı çağrısıyla yapılan 29 Temmuz'daki 8. birleşim de 2 saat 53 dakika sürdü. TBMM Başkanı Ak Parti'li İsmet Yılmaz da, Meclis tarihinin en kısa süreli başkanlarından biri olarak tarihe geçecek.