31 Mart öncesi MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’ın çalışmalarına bir destek de Ankara Milletvekili ve Kadın Kolları Koordinatörü Nevin Taşlıçay’dan geldi.

Düzce’de bir otelde düzenlenen kahvaltı programında kadınlarla bir araya gelen Taşlıçay, yaptığı konuşmadan kadınların önemine ve partisinin kadına bakış açısına dikkat çekti.

Erdoğan Bıyık’ın çalışmaları hakkında da konuşan Milletvekili Taşlıçay, seçim için temennilerde bulundu.

“Kadınlara bakışımızı tüm partilerin üzerinde tutmaktayız”
Türk kadını için övgü dolu ifadeler kullanan Taşlıçay, kadının toplumdaki yerine dikkat çekti:

“Kadın isterse başarır dedik ve görüyoruz ki, Düzceli kadınlarımız istiyor. 50 yıllık partimizin, 71 yıllık siyasi hayatımızın, binlerce yıllık Türklüğün birikimi içinde kadınlara bakışımızı tüm partilerin üzerinde tutmaktayız. Milletimiz adına en çok kıymet verdiğimiz kadınlarımız, geçmiş ve gelecek arasında yıkılmaz köprüdür. Geleneğin taşıyıcısı, medeniyetimizin ihya edicisidir.

“‘Üretken Belediyecilik’ kavramını Türkiye’ye kazandırdık”
Belediyelerin farklı alanlarda da hizmet vermesi gerektiğine vurgu yapan Milletvekili Nevin Taşlıçay, bunu Milliyetçi Hareket Partisi’nin yapacağını dile getirdi:

“Büyüyen, değişen ve gelişen Dünya’da belediyecilik artık alt yapı hizmeti sağlanması, asfaltlama çalışmaları yapılması gibi işlerle sınırlı değildir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, ‘Üretken Belediyecilik’ kavramını Türkiye’ye kazandırdık. Allah nasip ederse de bu anlayışı, belediye başkanlarımızla birlikte vatandaşlarımıza sunacağız. Milliyetçi Hareket Partisi belediyeciliği ile birlikte, Düzce’nin kadınları da işsizliğe mahkum olmayacak. Evlerinden dışarı çıkamayan ve ekonomik sıkıntılarla mücadele eden kadınlar olmayacak. Milliyetçi Hareket Partisi ile kadınlar ekonominin öncüsü olacak.”

Kaliteli ve hızlı hizmeti Düzceliler de hak ediyor”
MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’ın, iyi hazırlandığını söyleyen Taşlıçay, iyi hizmwti bütün vatandaşların hak ettiğini söyledi:

“Milliyetçi Hareket Partisi’nin, ‘Üretken Belediyecilik’ anlayışı, vatan sevgisinin gereğini yaparak, milletimizin hizmetinde olmak anlayışıdır. Türkiye vatandaşı olan herkes gibi, kaliteli ve hızlı hizmeti Düzceliler de hak ediyor.”

“Allah’ım bu emeği boşa çıkartmasın”
Seçim günü için temennilerini de dile getiren Ankara Milletvekili Taşlıçay, şöyle konuştu:

“Çok az bir zaman kaldı. 31 Mart akşamı, Allah’ım bu emeği boşa çıkartmasın. Rabbim sizleri mahcup etmesin. Hem Milliyetçi Hareket Partisi olarak, verdiğimiz sözleri yârine getirmek nasip olsun. Erdoğan Bey bu teveccüh ve sevgiye layık bir belediye başkanlığı yapsın. Hepimiz iyi ki oy vermişiz diyelim.”