Türkiye Değişim Partisi genel Başkan yardımcısı Coşkun Ağıryılmaz’a Akçakoca ziyaretinde İl Başkanı Hayati Caklı ve partililer eşlik etti.

Ziyareti sırasında Öncü Haber Akçakoca Muhabiri Soner Şen’in sorularını yanıtlayan Ağıryılmaz, ekonomi üzerinden hükümete yüklendi. Peş peşe gelen zamların acımasız olduğunu savunan Ağıryılmaz,  “Değerli İl Başkanımız Hayati Caklı ile beraber Akçakoca’daki çalışmaları yerinde görmek, dostlarla oturup sohbet etmek için geldik. Sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün selamlarını getirdik. Böyle güzide, böyle güzel insanların olduğu, böyle güzel bir coğrafyası olan Akçakoca’da, sizlerle birlikte olmak çok güzel bir şey.  Önceki günlerde Ankara’daki MYK toplantısında Genel Başkanımız basına ciddi bir açıklama yaptı. İnsanların artık bu konuda tahammülü kalmadığını, artık sınırların aşıldığını, ekonominin gitgide kötü olduğunu, pandemi ile beraber artık, bunun kabul edilebilir bir durumda olmadığını, böyle bir zamların peş peşe gelmesine biz anlamsız ve acımasız buluyoruz. İktidar yorgun hantallaştı, ne yapacağını şaşırmış durumda. Değişimin kaçınılmaz olduğunu biliyoruz. Türkiye değişim Partisi bunun için kuruldu. Sayın genel başkanımızın ötekisi olmayan anlayışıyla İnsanların sosyal ve ekonomik yaşantılarına duyduğu duyarlılık ile beraber, hızlı bir şekilde partimizi hazırlıyoruz. Ülkemizi ve insanlarımızı kısa zamanda, bu anlamsız uygulamalardan kurtaracağız. Yakın zamanda değişimi hep beraber gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

“Ülkemizi bütün değerlere sahip çıkan bir iktidarın yönetmesi lazım”

Türkiye Değişim Partisi’nin iktidar olması durumunda kucaklayıcı bir siyaset üreteceğini öne süren Ağıryılmaz, son olarak şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizi daha güzel bir hale getirmek için, çok geniş açıyla ülkeye bakan, ötekileştirmeyen, tüm anlayışlara, bütün değerlere sahip çıkan bir iktidarın ülkemizi yönetmesi lazım. İnsanlarımıza karşı bu duyarlılığı, bu beklentiyi Türkiye değişim Partisi gerçekleştirecek. Bunun müjdesini Akçakoca’ya veriyorum.”

HABER: Savaş ARI