CHP Düzce 1.Sıra Milletvekili Adayı Zafer Teber ile 2.Sıra Adayı İlknur Başak Tütüncü, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27.Dönem Milletvekili çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Teber ve Tütüncü’nün son durağı, CHP Gölyaka İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programı ve ardından Hacı Süleymanbey Köyü oldu.



Katılımın yoğun olduğu ilçe iftarı öncesinde konuşan Teber, kendilerini iftar programına davet eden CHP Gölyaka İlçe Başkanı Cevdet Atasoy’a teşekkürlerini sundu.

Okunan ezan ile birlikte adaylar ve misafirler oruçlarını açtı. Yapılan dua ile tamamlanan iftar programında Teber vatandaşlarla bol bol sohbet etti.



Hacı Süleymanbey Köyü’nde ‘Tamam’ dedi
Köy köy gezerek projeleri ve kendilerini anlatan adaylar iftar sonrasında ise adaylar seçim çalışması kapsamında Hacı Süleymanbey Köyü’ne gitti. Köy halkı ile yakın temas kuran ve ilgi odağı olan Teber, burada şaşkınlığını gizleyemedi.

Kadın erkek köy kahvesine kendisini dinlemek için gelen köylülerin ilgisi karşısında Teber, “Bu iş ‘Tamam’” ifadesinde bulundu.
Özellikle seçimlerde neden kendisine oy verilmesi gerektiği konusunda köylülere açıklamalarda bulunan Teber, “Tek Adam Mı Yoksa Demokrasi Mi?” diye sordu.



Özellikle Fiskobirlik ve tarım politikalarına ilişkin yapacağı çalışmalara ilişkin köy halkına bilgilendirmede bulunan Teber, hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından bölgeden ayrıldı.

Haber: Ö.YILMAZ