Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 50 sağlam iç esasına göre Giresun kalite kabuklu fındık için Toprak Mahsulleri Ofisi'nin kilogram alış fiyatının 22,5 lira, levant kalite fındık için ise 22 lira olarak açıklaması Düzce'de memnuniyetle karşılandı. AK Partili idareci ve siyasiler fiyat sevincini sosyal medya paylaşımları ile gösterdi.

"Üreticimize hayırlı olsun"

AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, fındık fiyatını "‪Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 2020 fındık fiyatını, Giresun 22.5 TL. Levant Fındık 22 TL olarak açıkladı. ‪Her daim fındık üreticimizin yanında olan Cumhurbaşkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Üreticimize hayırlı olsun inşaallah." şeklinde değerlendirdi.

"Bereketli bir hasat dönemi dilerim"

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir  ise "2020 sezonu fındık fiyatlarını; Sayın Cumhurbaşkanımız Giresun kalite fındık 22.5 TL, levant kalite fındık 22 TL olarak açıkladı. Fındık üreticisinin her daim yanında olan Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederim. Üreticimize çifte bayram olacak inşaallah. Bereketli bir hasat dönemi dilerim." paylaşımında bulundu.

"Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızla"

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yaptığı paylaşımda, "Geliştirilen politikalarla ülkemizin tarım kapasitesini üst seviyelere taşıyan hükümetimiz, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde fındık üreticilerimizin yüzünü bir kez daha güldürdü. 2020 sezonu fındık kilogram fiyatı 22,5 TL. Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızla..." ifadelerini kullandı.

"Üreticimize ve milletimize hayırlı olsun"

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ise Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan fındık fiyatın için "‪İlimizin tarımsal alanda geçim kaynaklarından başlıca olanı "fındık" için Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından TMO alım fiyatı 22.50₺/22.00₺ olarak açıklanmıştır. Üreticimize ve milletimize hayırlı olsun. Teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım..." değerlendirmesinde bulundu.