İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, il başkanlarıyla 10-12'şer kişilik gruplar halinde bir araya gelerek illerin ekonomik ve sosyal sorunlarını istişare ediyor.

Teşkilatlardan esnafla sürekli temas halinde olmaları ve esnafın sorunlarını dinlemelerini isteyen Akşener, belediyelerin çalışmaları hakkında da bilgi alıyor. Akşener, toplantılarda partinin daha geniş kitlelere ulaşması için üyelik konusunda yapılması gereken faaliyetler üzerinde de duruyor.

Düzce Teşkilatı ana başlıkları belirledi

Bu kapsamda Yunus Özay Er’in il başkanlığını yaptığı İYİ Parti Düzce İl Teşkilatı da parti Lideri Meral Akşener ile yapacakları görüşme öncesi Düzce’nin sorun ve taleplerini ana başlıklar halinde belirledi. Hava kirliliği ve su kesintileri başta olmak üzere şehrin uzun süredir çözüm beklediği sıkıntılar ve salgın yüzünden ayakta kalma mücadelesi veren esnafın beklentileri, Akşener’e iletilecek.

Öte yandan değişik bölge ve illerden bir araya gelen gruplar, sorunların yanında çözüm önerilerini de sunuyor.

Teşkilatların çalışmalarının da ele alındığı toplantılarda Akşener, il başkanlarından vatandaşın memnun olacağı, taleplerinin karşılanmasına yönelik çalışmalar yapmalarını istiyor.

Şu ana kadar yapılan toplantılarda öne çıkan sorunların başında, çiftçinin tarımsal kredi borçlarıyla ilgili sıkıntılarının geldiği belirtiliyor.

Çalışmanın sonuçları, İYİ Parti tarafından vatandaşların sorunlarının çözümüne dönük oluşturulacak politikalara yansıtılacak.

Akşener'in il başkanlarıyla gruplar halinde görüşmeleri gelecek hafta da devam edecek. (AA/ÖNCÜ HABER)