Düzce programı, ziyarete saatler kala ileri bir tarihe ertelenen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni program takvimi belli oldu.

18 Mart Cuma günü yani bugün Düzce’nin misafiri olması beklenirken, son dakika gelişen önemli bir görüşme nedeniyle programını ileri bir tarihe öteleyen Kılıçdaroğlu, yakın çalışma ekibine ‘Düzce ziyaretim kısa zamanda gerçekleşmeli.’ talimatı verdi. Bu doğrultuda en uygun tarih olarak 14 Nisan 2022 günü belirlendi. CHP Genel Merkez kaynaklarından edinilen bilgilere göre; parti Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Nisan sabahı Düzce’de olacak.

En son 2021 yılının ocak ayında şehre gelen Kılıçdaroğlu’nun 18 Mart ziyareti için haftalardır hazırlanan CHP teşkilatları ve vekiller, şimdi yeni tarihe odaklandı. Kılıçdaroğlu’nun Düzce’de en iyi şekilde ağırlanması ve toplumun her kesimi ile bir araya gelmesi için özenle hazırlanan program, aslına yani 18 Mart’taki çizelgeye uygun şekilde ilerleyecek.

Kılıçdaroğlu’nun esnaflar, STK temsilcileri ve vatandaşlarla çeşitli buluşmalar gerçekleştireceği Düzce ziyareti için şimdi hazırlıklar yeniden başladı.