Vatan Partisi Akçakoca İlçe Teşkilatı, halkoylaması çalışmaları kapsamında ilçe esnafını ziyaret ederek, neden hayır oyu vermeleri gerektiğini anlattı.

“Meclis devre dışı bırakılıyor”
Akçakoca Atatürk Anıtı önünde basına açıklama yapan İlçe Başkanı Hüseyin Topuz, ”Akçakoca’da çalışmalarımız hızla devam ediyor. Sadece merkezde değil köy ziyaretleri de yaparak yurttaşlarımıza ulaşıyoruz. 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması tarihi önemde. Amerika’nın Müslüman kardeşlerimiz olan Suriye’ye saldırısının açıktan desteklenmesini kabul etmiyoruz. Daha şimdiden meclisin karar vermesi gereken konularda meclis devre dışı bırakılıyor. Hâlbuki PKK terörüne ve 15 Temmuz’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişimine meclisle topyekün direnerek cevap verdik. Şimdi önümüzdeki tehlikeli siyasi gelişmelere ve ekonomik krize de bu şekilde direnebiliriz.” dedi.

Anayasa Değişikliği Referandumu’nda Akçakoca’dan “hayır” çıkacağını savunan Vatan Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Hüseyin Topuz, “Sonuç ne olursa olsun biz yurttaşlarımızla beraber 16 Nisan’dan sonra da sorunlarımızın çözümünde beraber mücadele edeceğiz.” diye konuştu.