‘Dilin kemiği yok’ atasözünü yaşatacak tarzda aklındakini kelimelere dökmekten çekinmeyen MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, yine söyledi söyleyeceğini… Daha önce koronavirüs salgını sürecinde esnafa sahip çıkmamakla eleştirdiği oda başkanlarına ‘Gaflet uykusundalar!’ çıkışında bulunan Caboğlu, bu kez İYİ Parti’ye taş attı.

Öncü Haber muhabirinin İYİ Partili Oğuz Özyiğit’in Düzce Belediye Meclis üyeliğinden istifa etmesine ilişkin değerlendirme istediği Caboğlu, yoğun işlerini gerekçe göstererek görevinden ayrılan Özyiğit gibi diğer İYİ Partili meclis üyelerinin de istifasının yerinde olacağı görüşünü dile getirdi.

Kinayeli sözlerle istifayı değerlendiren MHP İl Başkanı Caboğlu, “Şöyle söyleyeyim; Oğuz beyi tanırım, ama mutlaka kendi teşkilatıyla bunun istişaresini yapmıştır. Bizi çok ilgilendiren bir husus değildir Oğuz Özyiğit’in istifa etmesi. Aslında İYİ Parti teşkilatının Düzce’de topyekûn olarak istifa etmesi lazım. Yani bunu bir espri anlamında mı kabul edersiniz bilemem, ama orada İYİ Parti üyeliğinden değil, meclis üyeliğinden istifa etmiş. Belki parti içerisinde alınan bir karardır, belki bir geriden gelen bu arkadaşımızın da, meclise görev yapmasıyla alakalı alınan bir karar olabilir. Hayırlısı olsun.” diye konuştu.

HABER: Savaş ARI