Cumhuriyet Halk Partisi'nde bugün yapılan programla partinin yerel seçimler için adayları açıklanırken konuşma yapan CHP İl Başkanı da Zekeriya Tozan , iktidara yüklenerek çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tozan, bu ülke kötü yönetiliyor.AKP 'yi destekleyen yerel yönetimlerden kurtulmak zorundayız"dedi.

Tozan  “İktidarın yaptığı çalışmalar ortadadır. Ülkemiz bu 8 yıllık İktidar döneminde ciddi şekilde ivme kaybetmiştir. teslimiyetçi ve işbirlikçi iktidardan kurtulma zamanıdır.Filistine destek diye halkı yürütüp,din duygularını sömürerek onları yanında tutan bu siyasi iktidardır” ifadesini kullandı.

Tozan'ın sert çıkışı bununla da kalmadı. CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan, “Adaylarımızı da gördünüz ve bu adaylarla başta Düzce'mizi daha sonra da ülkemizi eğer halkımızda kabul ederse bu iktidardan kurtaracağız. Ülkemiz hem yerelde hem genelde yönetim anlayışı olarak kötü durumdadır. Biz yerelden başlayarak bu gidişata dur demek istiyoruz. Bunun içinde yerel seçimlerde gücümüzü göstereceğiz.” şeklinde konuştu.