Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Düzce Şubesi 16 Nisan Anayasa değişikliği referandumunda “Evet” kampanyasına destek vermek amacıyla bir yürüyüş gerçekleştirdi.
Yoğun yağmura rağmen belediye binası önünde toplanan gruba Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce eski Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, İl Genel Meclisi Üyesi Cahit Aydın da eşlik etti.
Belediye binası önünden Anıtpark Meydanı’na kadar yürüyen grup “Evet” kampanyasına destek veren dövizler taşırken zaman zaman tekbir getirdi, çeşitli sloganlar attı.
Anıtpark Meydanı’nda basın açıklaması yapan TÜGVA Düzce İl Başkanı Furkan Tuzoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve “Evet” kampanyasına olan desteklerini ilan etti.
Tozoğlu, “Çift başlılık, milletin vekillerinin görevlerini yapmalarına engel olmakla kalmadı, “Vefalı Milletimizin” şahlanması her seferinde Çankaya tarafından veto edildi. Şimdi bizler, her türlü gerici ve durdurmacı müdahaleye karşı bu ülkenin gerçek sahiplerinin arasından çıkacak milli liderimizle sonuna kadar yürümek için evet diyoruz.” ifadelerini kullandı.