DEVA Parti’nin 2. kuruluş yıldönümü, tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Düzce’de de teşkilatlar tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Ekonomi eski Bakanı Ali Babacan tarafından 9 Mart 2020 tarihinde kurulan DEVA Partisi, Türk siyasetine yeni bir soluk getirmişti.

DEVA Partisi’nin 2’nci kuruluş yıldönümü nedeniyle partinin Düzce İl Teşkilatı tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinlikler kapsamında DEVA Partisi İl Başkanı Murat Caymaz ve yönetim kurulu üyeleri, bugün kent merkezinde esnafları ziyaret etti.

Caymaz, ziyaretlerinde esnafların şikâyet ve taleplerini dinleyerek, DEVA Partisi’ni tanıtan broşürler dağıttı. Ziyaretlerinin ardından Öncü Haber mikrofonuna değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Caymaz, DEVA Partisi’nin üye sayısının Türkiye genelinde 120 bini geçtiğini ifade etti. Önümüzdeki seçimlere iddialı bir şekilde hazırlandıklarını dile getiren Caymaz, Biliyorsunuz, DEVA Partisi 2020 yılında 9 Mart’a kuruldu. Bugün, geçtiğimiz yıl olduğu gibi, 81 İlde teşkilatlarımız ile birlikte sahadayız. Esnaflarımızı ziyaret ediyoruz, sorunlarını dinliyoruz, kendi yapacağımız çalışmaları ve politikalarımızı anlatıyoruz. Yeni kurulan bir siyasi parti olmasına rağmen, en yüksek üye kaydı yapan partiyiz bugün itibari ile. Türkiye genelinde 120 bin üye sayısını geçtik, çok kısa sürede. Biliyorsunuz; organik yolardan, legal yollardan seçimlere girebilme hakkını en hızlı sağlayan partiyiz, aynı zamanda. Bu son yıllarda, son dönemlerde bizim partimiz adına güzel bir başarı. Biz bölgesel bir parti değiliz, Türkiye’nin 81 ilinde bizim teşkilatlarımız var. Türkiye’deki her coğrafi bölgeye, her ile girmiş bir partiyiz. Sürekli aktif olarak sahada çalışan bir partiyiz, çözüm üreten bir partiyiz, meselelere hakim bir partiyiz. Biz kimseye hayal satmıyoruz. Yapacak olduğumuz işlerin taahhütlerini veriyoruz. Bu kapsamda da her zaman olduğu gibi sahaya çıktık ve ikinci yılımızı kutluyoruz. İnşallah teşkilatlarımız ile birlikte nice mutlu seneler geçirmeyi diliyoruz” dedi.

HABER: Savaş ARI