Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçilen İlknur Başak Tütüncü, görevi eski Başkan Evren Kuşcuoğlu’ndan devraldı.

CHP İl Binası'nda gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan CHP İl Başkanı Basri Karslıoğlu, merkez ilçe başkanlığı için 3 ismin yarışmasının güzel bir demokrasi örneği oluşturduğunu söyledi. “Bizim farkımız bu” diyen Karslıoğlu, AK Parti hükümetini eleştirdi.

Sahte demokrasicilere inanmayın

Karslıoğlu, “Seçimle daha önce gelen Evren Kuşçuoğlu’ndan başkanlığı İlknur Başak Tütüncü'ye devretmek için buradayız. Bizim farkımız bu işte AK Parti'de böyle bir seçim gördünüz mü? Çıkarlar ve demokrasiden bahsederler. Fakat hiç seçim olmaz. Şimdi il başkanını da Ankara’dan atarlar vatandaşa da bunu seçin derler. Türkiye’ye demokrasi getiren CHP'dir. Ancak ileri demokrasiden bahseden AK Parti’de demokrasi yok o yüzden de vatandaşa verme şansı yok. Bunu da sizin huzurunuzda tekrar vatandaşa bildirmek istiyorum. Demokrasi budur; 3 arkadaşımız burada yarıştı, 1 tanesi kazandı. Vatandaşlar şunu çok iyi bilsin Türkiye’ye geçmişte de demokrasiyi getiren Cumhuriyet Halk Partisi’ydi bugün de savunan Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Siz AK Parti’nin sözde demokrasisine ve bu sahte demokrasicilere inanmayın diyorum.” dedi.

Kuşçuoğlu’ndan görevi teslim alan İlknur Başak Tütüncü ise, Düzce’nin sorunlarına çözmeye talip olduklarını söyledi.

Amacımız Düzce’ye bir şeyler kazandırabilmek

Tütüncü, “Genç bir kadroyla yönetime geldik. Yönetimi genç bir başkandan gene genç bir başkana devrettik. CHP bütün üyeleri olarak Düzce’yi güzelleştirmek, ülkemize katkı sağlamak adına çalışacağız. Her türlü derdinizin çözümüne talibiz. Dertlerini bize iletsinler. Tek amacımız Düzce’ye bir şeyler kazandırabilmek. Bunu AK Parti ve yerel yönetimleri yapmıyorsa biz elimizden geleni Düzce adına yapmaya buradan söz veriyoruz.” diye konuştu.

Gönlümüzdeki adaya teslim ettik

Eski Başkan Evren Kuşçuoğlu da Tütüncü ve yeni yönetimine başarılar diledi.Kuşçuoğlu, “Çok önemli bir gün bizim için devir teslim yapıyoruz. Hepsinden önemlisi gönlümüzdeki adaya teslim ettik. Yönetimi 2,5 senedir biz burada beraber çalıştık. Biz bütün arkadaşlarımızla CHP’yi Düzce’de en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Buradaki bütün arkadaşlara ben teşekkür ediyorum yeni yöneticilere de görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Haber; S. KAŞKIR