Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Genç MÜSİAD Düzce Şube başkanı Serkan Verep’e nezaket ziyaretinde bulundu. Genç başkanı çalışmlarından ötürü tebrik eden Korkmaz, başarılarının devamını diledi. Verep, Korkmaz’a yönetim kurulu ve üyeleri olarak gelecek hedeflerini anlattı.



Düzce genç MÜSİAD’ı Düzce’nin geleceği olarak gördüklerini dile getiren Korkmaz, geleceğin başarılı iş adamları yetiştiğini ifade etti ve bu kurumları önemsediklerini belirtti.


Korkmaz ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. bugün CHP Gençlik Kolları Başkanı Özlem Çıtlak’ın kendisini hedef alan açıklamasını değerlendirdi ve ucuz bir yaklaşım olarak nitelendirdi.


UCUZ BİR YAKLAŞIM


Korkmaz, “Ucuz bir yaklaşım… onun muhatabı ben değilim bizim gençlik kolları ama ben cevap vereyim. Toptancı ve ucuz çözüm ancak CHP’nindir. Doğru diyor: Roma’yı da biz yaktık! Atatürk’ü de ben öldürdüm. Adnan Menderes’i de biz öldürdük…. Böyle bir mantık böyle bin anlayış bunlara yakışıyor. Gençleri de böyle yetiştirdiği için üzülüyorum. Kaza kader nedir? Bu konuda biraz çalışmalarını tavsiye ederim. “dedi.


“Geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada chp’nin önergelerini okumadan redediyoruz” diyen Korkmaz’ı maden faciasından sorumlu tutan gençlik kolları başkanı için Korkmaz şu ifadeleri kullandı:


“CHP’nin önergelerinin hepsini değil, bazılarını nadir de olsa kabul ediyoruz. Bir bakın önergelerini red edilip edilmediğine. Çok haklı sözler söyleyebilirsiniz ama bunu zamanında ve yerinde söylemelisiniz. Biz kalkıp bir kanunu görüşürken, sırf kanunu engellemek için konuşan CHP, MHP ve BDP grubu her türlü önergeyi veriyorlar. Tek bir amaçları var engellemek. Soma’da da iş kazası olabilir Düzce’de de olabilir. Düzce’de deprem oldu. Düzce’deki deprem sizce depremle ilgili bir önerge ret edildiği için mi oldu? Böyle bir mantık olamaz. İş kazaları önlenmeli, çalışma yapılmalı da. onu ret edilme sebebi o anda orada nelerin konuşulduğu… böyle bir ucuz yaklaşımla hareket edersek öyle şeyler söylerim ki CHP altında kalkamaz. Bir kanun için 26 saat çalışılır mı çalıştık. Her madde için önerge verdiler . önergeler tartışmaya başlanırsa ne o hanım kızımın aklı yeter nede abilerinin aklı yeter…”


CHP Gençlik Kolları başkanını, AK Parti gençlik kollarına havale eden Korkmaz, “el kaldırıp el indiriyor” eleştirisine de cevap verdi.

Korkmaz, “ Biz el kaldırıp el indiriyormuşuz o da bir şey ifade ediyor… “evet” “hayır” şeklinde… biz kanun yaparız yasama ile yükümlüyüz demek. Milletvekillerinin görevi kanun yapmaktır ve eve hayırla bunu yapar… bu hanım kızımız da gençlik kollarıyla muhatap olsun ben abilerine verdim bu cevabı.” dedi.


Korkmaz ayrıca, Maden faciasının Sabotaj yönünün ciddi olarak düşünülmesi gerektiğini yineledi ve iddialarına yenilerini ekledi.


Korkmaz, “Bu olayın olduğu saate dikkat edeceksiniz. İsrail’in kuruluş gününe denk gelen bir olay. Maden sahibinin de ilişkilerine dikkat edin. Hangi dergide ne yazıları yazıyor. Olayın yaşandığı zamana bakın. Bana planlı bir olay yapıldı gibi geliyor. Herşeyin fiziki bir sebebi var bu kadar olay bir araya geldiğinde bana çok masum gelmiyor.” diye konuştu.

 

 

Haber;S.Kaşkır