Akçakoca İlçe Teşkilatının açılışını gerçekleştirmek üzere Düzce’ye gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gölyaka Otoban gişelerinde, DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Metin Kaşıkoğlu, İl Başkanı Murat Caymaz, İlçe Teşkilat Başkanları ve partililer tarafından karşılandı.

Kalabalık bir konvoyla Cumayeri İlçesine giden Babacan,  parti otobüsünden ilçe halkını selamladı.  

Vatandaş hayat pahalılığından dert yandı

Daha sonra DEVA Lideri Babacan beraberindeki heyetle ilçede vatandaş ve esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. Vatandaşlar Babacan’a en çok hayat pahalılığından ve fındık fiyatlarının düşüklüğünden dert yandı. Babacan, ekonomide ve tarımda tüm sorunları çözecek bir kadrolarının olduğunu söyledi.

‘SEÇİMDEN SONRA KURULACAK HÜKÜMETİN YOL HARİTASINI HAZIRLIYORUZ’

Babacan, açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Tüm ülke sathında damla damla büyüyoruz. Bunlar demokrasinin damlaları. İlk eylem planımızı tarımda açıkladık. Seçimlerden sonra kurulacak hükümetin yol haritasını hazırlıyoruz. Şu anda ülkenin en büyük ihtiyacı dürüst ve düzgün kadroların olması. Her alanda düzgün insanlarla çalıştım. O düzgün kadroları, hazırlayıp geleceğe doğru yürüteceğiz.” dedi.

VATANDAŞ HAYAT PAHALILIĞI VE FINDIK FİYATLARINDAN DERT YANDI

Daha sonra DEVA Lideri beraberindeki heyetle ilçede vatandaş ve esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Vatandaşlar Babacan’a en çok hayat pahalılığından ve fındık fiyatlarının düşüklüğünden dert yandı. Babacan, ekonomide ve tarımda tüm sorunları çözecek bir kadrolarının olduğunu söyledi.

Babacan daha sonra programına devam etmek için Düzce Merkez'e hareket etti. Merkez Büyük Camii'nde cuma namazını kılacak olan Babacan daha sonra Akçakoca'ya hareket edecek. DEVA Partisi Akçakoca olağan kongresine katılacak olan Babacan, burada bir konuşma yapacak. Ardından ilçe binasının açılışını yapacak olan Babacan programına Akçakoca'da esnaf ziyaretleri yaparak edecek.

Pusula Katamaran'da düzenlenecek akşam yemeği programında basınla buluşacak olan Babacan, saat 21.00'de kentteki programını tamamlayarak Düzce'den ayrılacak.