Spor sokak girişinde toplanan ülkücü gençler adına konuşan Düzce Ülkü Ocakları İl Başkanı demokratikleşme paketini terör örgütünün dayatması olarak nitelendirdi.

Samet Çabuk, “30 yıldır ülkemizde kanla beslenen, beşikte ki bebekten yaşlı, genç, asker, polis ve öğretmen ayırmadan bu milletin evlatlarını şehit edenlerle pazarlık masaları kurulmuştur. İmralı, PKK, BDP ve AKP ortak kararları bir kez daha göstermiştir ki açıklanan her paket, çıkan her yasa, sadece Türk düşmanlarını mutlu etmeye çalışmakta, Milli birliğimizi baltalamakta ve geleceğimizi karanlığa sürüklemektedir. Milliyetçiliği ayaklar altına, Türklüğü yasaklamaya çalışanlar Türk Milletine elbet bir gün hesap vereceklerdir. Bölücü güç odaklarını memnun etmek için her gün arayış içinde olan ancak konu Türk Milleti ve çıkarları olunca kılını dahi kıpırdatmayan Başbakan Erdoğan’ın demokratikleşme paketi adı altında açıkladığı maddelerden birisi de andımızın kaldırılması olmuştur. Bölücü terör örgütünün dayatması olduğu her yönüyle aşikâr olan bu adım, milletimize yapılan büyük bir hakarettir” dedi.
Spor Sokakta toplanarak slogan attı ve ardından ülkücü yeminlerini etti. Düzce ülkü ocakları açıklanan paketteki andımızın ilkokullarda kaldırılan spor sokakta hep bir ağızdan söyleyerek tepkilerini gösterdi.
Ülkücü Gençler olaysız bir şekilde dağıldı.

 

Haber: G. KARDUZ