Düzce Üniversitesi Organ Nakli Merkezi’nde ilk organ nakli ameliyatının başarılı şekilde gerçekleştirilmesi Düzceliler’e büyük sevinç yaşattı. Organ nakli için artık büyük şehirlere gitmek zorunda kalmayacak olan hastalar için umutları yeşerten ilk operasyon sonrası Merkez Müdürü Genel Cerrah Doç. Dr. Kemal Peker ve ekibine tebrik ziyaretleri başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Düzce Üniversitesi Organ Nakli Merkezi’nde ilk böbrek nakli ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Merkezin Müdürü Genel Cerrah Doç. Dr. Kemal Peker, Genel Cerrah Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fuat Çetin’i ziyaret etti.

Yapılan ziyarette milletvekili Düzce Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, Başhekim Yrd. Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mevlüt Pehlivan, Başhekim Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Kürşad Öneç, Dr. Öğr. Üyesi Ali Ümit Eşbah ve hastane yetkilileri ile bir araya geldi.

Milletvekili Yılmaz, Düzce ve yakın çevrede organ bekleyen hastaların artık uzak illere gitmek zorunda kalmayacaklarını belirterek, “İstanbul ve Ankara arasındaki tek faal organ nakli merkezi olarak ilk böbrek naklini yapan Doç. Dr. Kemal Peker’i ve tüm ekibini canı gönülden kutlarım.” dedi.

Milletvekili Yılmaz, doktorlar ile kısa bir süre sohbet ettikten sonra hastaneden ayrıldı.