Yerel seçim hazırlıklarını sürdüren Ak Partide belediye başkan adayı İsmail Bayram Küçüksu mevkiinde ve Nusrettin mahallesinde seçmenleri ile buluştu.

           Her iki buluşmada da bayram rakiplerine yüklenerek yerine getirilemeyecek vaadlerde bulunuyorlar.Siyasetin gerçekçi yapılmasından yanayız.Hamaset'e karşıyız.Belediyenin en büyük gelir kaynaklarından bazıları arasında yer alan su parasını almayacağız,otobüs paralarını kaldıracağız gibi laflar sadece yıllar önce yapılan siyasetin tekrarı anlamına gelmektedir.Gerçekçi olmamız lazım. Halkımız bu seçimler de gerçekleri ortaya koyan seçim vaadi değil,yapacağı hizmetleri net bir şekilde açıklayan adaya oy verecektir.Bu adayda karşınızda duran Akpartinin Düzce belediye başkan adayı olan benim”dedi.

              Ak Partide İsmail Bayram mahalle gezilerine devam ederken,Milletvekili Metin Kaşıkoğlu ve İl başkanı Fevai Aslan ve ekibide Yenitaşköprü köyünde halkla bir araya geldiler.Burada konuşan Kaşıkoğlu “ yüz kızartıcı hiçbir olayı olmayan en temiz parti Ak Partidir.”diyerek Ergenekon ile ilgili olarak mesajlar verdi.