Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Şıralık Mahallesinde 50 dönümlük arazi üzerinde bulunan ve yapımına Vali Ali Fidan zamanında başlanan Şıralık Kompleksi’ nde incelemelerde bulundu.

Spor kompleksinin içler acısı halinin sık sık basına yansıması üzerine Dağlı son durumu yerinde gördü. Dağlı’ya Düzce İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muharrem Tozan, Düzce Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Düzce Gençlik Spor Şube Müdürü Ali Akgün eşlik etti.

Kompleksin eksiklerini tespit eden Dağlı, gerekli çalışmaların bir an önce yapılması talimatı verdi.

Çalışmalara bugün başlanıyor
Vali Dağlı incelemeleri sonucu gazetecilere yaptığı açıklamada çalışmaların bugün itibariyle başlanılacağı söyleyerek,“Güzel yapılmış bir saha ancak çevresindebirtakım eksiklikler var. Drenaj ve yolla ilgili bir takım sıkıntıları var.Asfalt veya yol yapılması gerekiyor. Etrafına çeki düzen verilmesi gerekiyor. Bunun haricinde ‘Ne yapabiliriz?’ şeklinde arkadaşlarımızla incelemeler yapıyoruz. Bu çalışmalara ve planlamalara da bugün itibariyle başlıyoruz. Boş kalan yerlere ne yapılabilir? İl Özel İdaremiz hemen kendi imkanlarıyla çevreyi biraz daha iyileştirmeye çalışacak” diye konuştu.