Uzun süredir devam eden yerel seçim heyecanı bugün de sandık başında devam etti. Vali Bülent Kılınç sabah saatlerinde Yenikent Dünya Bankası'ndaki Gazi Musfafa Kemal İlköğretim Okulu'nda oy kullandı. Vatandaşların demokrasinin gereği olarak oy kullandıklarını ifade eden Vali

“Seçimlerin güzel bir ortamda geçmesini diliyoruz.”

Bülent Kılınç, “Her vatandaş gibi bizde oyumuzu kullandık. Düzce'ye hizmet edecek kişilerin göreve gelmesi herkes için en iyisi olur. Seçimlerin güzel bir ortamda geçmesini diliyoruz. Herkes için hayırlısı neyse o olsun.” ifadelerini kullandı.

"Kazanacağımıza inanıyoruz."

Azmimilli İlköğretim Okulu'nda oy kullanan AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan., geçen seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de kazanacaklarına inandıklarını söyleyerek, "Geçen seçimlerde yüksek bir oranla seçimi kazanmıştık. Bu seçimlerde de öyle olacağını düşünüyoruz. Bekleyip ne olacağını göreceğiz." dedi.

"Heyecanlıyız."

Yenikent'teki Hürriyet İlköğretim Okulu'nda oy kullanan AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayram ise, "Seçim sürecinde çalıştık. Doğal olarak heyecanlıyız. Ama seçimleri kazanacağımıza inancımız sonsuz." ifadelerine yer verdi.

“Düzce için hayırlısı olsun.”

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Evren Kuşçuoğlu da Yenikent Dünya Bankası'ndaki Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu'nda oy kullandı. Kuşçuoğlu seçimlerin Düzce için hayırlı olmasını diledi.

“Seçim süresinde ara vermeden çalıştık.”

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük'te Yenikent'teki Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı. Seçim sürecinde ara vermeden çalıştıklarını ifade eden Küçük, “Seçim çalışmalarının ardından bugün de oyumuzu kullanıyoruz. Düzce için hayırlısı olsun.” şeklinde konuştu.

“İki ay boyunca seçimler için çalıştık.”

Saadet Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Selahattin Aydın'da Yenikent Dünya Bankası'nda bulunan Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu'nda oy kullandı. Aydın, “İki ay boyunca seçimler için çalıştık. Şimdi de oy kullanıyoruz. Düzce için hayılısı neyse o olsun.” dedi.

Siyasi Parti Düzce Belediye Başkan adaylarının çoğıunun Yenikent'te oy kullanması dikkatlerden kaçmazken oylama sonucunda hangi adayın Düzce Belediye Başkanı olacağı ise seçimlerin ardından belli olacak.