Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Düzce’de de AK Parti teşkilatları dur durak demeden, İlçe - İlçe, Köy – Köy gezerek vatandaşların dertlerini dinlemeye ve 2023 seçimlerine hazırlanmaya devam ediyor.

Bu kapsamda bugün Gölyaka İlçesine ve bağlı köylerine çıkarma yapan AK Parti heyeti, köylerdeki sorunları yerinde inceleyerek köylülerden gelen talep ve şikâyetleri dinledi.

“GERİ DÖNÜŞLER MEMNUNİYET VERİCİ”

AK Parti heyetinin ziyaret ettiği 5’inci ilçe olan Gölyaka’da yürütülen ziyaretler esnasında Öncü Haber’e özel değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Fahri çakır ve İl Başkanı Mustafa Keskin, gerçekleştirdikleri ziyaretlerde, alınan geri dönüşlerin memnuiyet verici olduğunu dile getirdi.

“Ak Parti’ye olan teveccühü Gölyaka’da ve tüm ilde görmek mümkün”

Öncü Haber mikrofonlarına ziyareti değerlendiren İl Başkanı Keskin şu ifadelere yer verdi: “Bugün Gölyaka İlçemizdeyiz. 81 ilde Cumhurbaşkanımızın talimatıyla tüm teşkilatlarımız köylerimizi, ilçelerimizi, beldelerimizi gezmeye devam ediyoruz.  Bugün de sayın milletvekilimiz Fahri Çakır ve Kadın Kolları İl Başkanımız, ilçe başkanımız ve teşkilatımızla birlikte Gölyaka’dayız. Köyleri dolaşıyoruz halkımızla dertleşiyoruz. Bu yolda yorulmadan devam ediyoruz. Burada gördüğümüz vatandaşlarımızın eksikleri, vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alıyoruz.  Onlarla ilgili çalışalar tüm birimlerimiz tarafından yapılıyor. Cumhurbaşkanımıza olan sevgiyi, cumhurbaşkanımıza olan özlemi, Ak Parti’ye olan teveccühü Gölyaka’da ve tüm ilde görmek mümkün. Dolayısıyla tüm muhtarlarımıza tüm vatandaşlarımıza il başkanı olarak tüm teşkilatım adına teşekkür ediyorum.”

“Durmak, tatil yapmak yok”

Öte yandan geçtiğimiz günlerde taban fiyatı 54 lira olarak açıklanan fındığın fiyatına ilişkin Öncü Haber’e özel değerlendirmelerde bulunan Çakır, şu ifadelere yer verdi: “Bugün Gölyaka’dayız, Gölyaka’nın güzide köylerinden bir tanesi ve buradan devam edeceğiz.

İl başkanımın da ifade ettiği gibi Ak parti teşkilatlarının gidilmedik köy sıkılmadık el bırakılmayacak talimatı Cumhurbaşkanımızın özel talimatı ile yer yatak yok, tatil yok yapmak gibi bir düşüncemiz olmadı şimdiye kadar.

“Vatandaşlarımızın elini sıkıp bir bardak çaylarını içmek istiyoruz”

Bu tatil zamanında vatandaşlarımıza, komşularımıza bilhassa yüksek köylerimiz dâhil olmak kaydıyla tamda fındık zamanında güzel de bir fındık fiyatının açıklandığı zamanda fındık üreticisi vatandaşlarımızın elini sıkıp bir bardak çaylarını içmek noktasında teşkilatımız ile yaptığımız programı sürdürüyoruz.

Tabi il başkanımız başta olmak üzere Düzce il Teşkilatı, Kadın Kolları Başkanımız, Gençlik Kolları başkanımız, diğer il genel meclis üyelerimiz, ilçe başkanlarımızla birlikte bu seyahatlerimizi, ziyaretlerimizi sürdürüyoruz.

Son derece güzel tepkiler alıyoruz. Yapılanın da yapılmayanında Ak parti olduğunu bizzat vatandaşlarımızdan özellikle duyduğumuz yerde bundan büyük keyif alıyoruz.

Dolayısıyla sorumluluk bizde, yaptığımızın teşekkürü, yapılmayanların talebi bizi ziyadesiyle menün ediyor.

Her şeyin tastamam olmadığı ancak bir çok şeyin tamamlandığı, memnuniyetlerin yüksek derecede olduğu köylerimizde olmaktan memnunluk duyuyoruz.

Bütün samimiyetimle ifade ediyorum bugün herhalde beşinci ilçeyi geziyoruz. Ayşe Keşir vekilimiz gittiği yerlere biz gitmiyoruz, bizim gittiğimiz yerlere o gitmiyor her vatandaşa dokunmak istiyoruz.

“Fındık fiyatı mükemmel bir fiyat”

Fındık fiyatı mükemmel bir fiyat 50 randımanlı Giresun fındığının 54 lira olması şua anlama geliyor. 52 liranın üstünde fiyat 50 randımanlı fındık için her yerde geçerli. Memnuniyet yüksek, verimde Allah’a çok şükür iyi!

 Çok olumlu tepkiler alıyoruz, bir yerden dahi şu ana kadar fındık fiyatı le alakalı olumsuz bir tepki almadık. Biz bunlara alışkınız, evvelki yıllarda fındıktan önce ziyaret edip fiyat sorulup fındık ile ilgili lafa başlardım.

Şu an fındık fiyatları ile ilgili mükemmel fiyat politikasından dolayı cumhurbaşkanımıza ve Ak Parti iktidarına teşekkürler var. Bundan biz memnunuz. Hatta ben arkadaşlarıma şunu söylüyorum para geldi Allah bu paranın bereketini göstersin.”