Zeynel Çamlı başkanlığındaki Cumhuriyet Halk Partisi Yığılca Teşkilatı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gitti. Toplantıda Merkez İlçe Başkanı Can Koyuncu’ da hazır bulundu.

Burada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ülke gündemini değerlendirdiği ve partililere seslendiği parti grup toplantısını takip eden heyet, toplantının ardından CHP Lideri Kılıçdaroğlu’yla özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Yığılca’nın ve Düzce’nin sorunları Kılıçdaroğlu’na aktarıldı. Program CHP Lideri’ne Yığılca’nın yöresel ürünlerinden oluşan bir paketin hediye edilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

TANAL’LA TOPLANTI YAPILDI

Daha sonra Düzce’den sorumlu CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal Düzceli heyetle bir toplantı gerçekleştirdi. Burada Düzce’nin çeşitli sorunlarına yönelik CHP’li Tanal’a partililer bilgiler verdi.

Düzceli heyeti ağırlayan ve yakından ilgilenen Tanal, “Düzce Yığılca İlçe Başkanımız Zeynel Çamlı, Düzce Merkez İlçe Başkanımız Can Koyuncu ve beraberlerindeki kıymetli teşkilat üyelerimizi Meclis’te ağırladık, Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettik” açıklaması yaptı.

HABER: Mehmet GÜNESEN