Aylık İl Divan Kurulu toplantısını gerçekleştiren Saadet Partisi, milletvekillerine yüklendi. Milletvekillerinin Düzce'deki yatırımlara sahip çıkmadığını söyleyen Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı ve Siyasi İşler Başkanı Murat Aşık milletvekillerini göreve çağırdı.

Kurban Bayramı'nda Suriye, Mısır Irak gibi müslüman ülkelerin bayramı doya doya yaşayamadığını belirten Aşık “ Çocuklar ölmekte, insanlar zehirli su içmekte” ifadelerini kullandı.

Aşık “ Müslüman Ülkelerde kan ve gözyaşı bayramda da durmadan devam etti. Suriye, Irak, Mısır ve Dünya'nın diğer Müslüman ve mazlum toplumlarında devam etmektedir. Buna karşılık Müslüman kardeşlerimizin geleceği ABD, İsrail, Rusya ve Çin'in vereceği kararlara bırakılmıştır. Müslüman ülkelerde hala açlıktan çocuklar ölmekte, insanlar zehirli sular içmektedir” ifadelerini kullandı.

Ekonominin kötüye gittiğini ve işsizliğin arttığını ifade eden Aşık, alım gücünün azaldığını, borçların arttığını ve çarşıda kuru kalabalıkların görüldüğünü sözlerine ekledi.

Düzce Milletvekillerinin Düzce'ye hizmet etmediğini ifade eden Saadet Partisi Siyasal İşler Başkanı Murat Aşık bir çok yatırımın yarım kaldığını söyledi.

Aşık “ Diğer il milletvekilleri 5 yıllık kalkınma planına ekleme yaptırmaya uğraşırken Düzce Milletvekilleri planda olan yatırımlara sahip çıkamıyor. Otoban Bağlantısı yatırım planından çıkarılmıştır. Organize araç trafiği yine çarşının içerisinden yapılacaktır. Böyle olunca da yapılacak terminal başka bahara kalacaktır. Üzülerek söylemek gerekirse bir TV programında İbrahim Korkmaz beye sorulduğunda konuyla ilgili kimseye söz vermediğini bundan dolayı da kılını bile kıpırdatmayacağını söyleyebilmektedir. O zaman sormak gerekmez mi hangi konuyla ilgili kılınızı kıpırdatacaksınız” şeklinde konuştu.

 

Haber: M. YILMAZ