Yerel seçimlerin ardından AK Parti'den Çilimli Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Muhsin Yavuz, Çilimli'nin sorunları için kolları sıvadı. Yavuz, yapmayı düşündüğü çalışmalarla ilgili ÖNCÜ TV'ye açıklamalarda bulundu.

“İlk hedefimiz arıtma tesisi.”

Özellikle ilçelerin bir çoğunun arıtma tesisi konusunda sıkıntı çektiğini belirten Başkan Yavuz, “Arıtma tesisi yapılması için çalışmalara başladık. Gerekli yerlerle girişimlerde bulunarak neler yapılması gerektiği konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Bu konuda çalışmalara başlayacağız ve ilçemize arıtma tesisi yapılması için ne gerekiyorsa yapacağız. İlk olarak bu konunun çözülmesi gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

“Çilimli'nin sorunu çok.”

İlçe olarak çözülmeyi bekleyen bir çok sorunları olduğunu da belirten Yavuz, “Çilimli'nin altyapı ve diğer konularda çözülmeyi bekleyen bir çok sorunu var. Bunları sırayla çözmek için elimizden geleni yapacağız. Özellikle dere ıslahı, çöp sorunu, altyapı çalışmaları gibi konularda çalışma başlatacağız. Bu konuların çözümü için neler yapılması gerekiyorsa yapacağız. Önümüzdeki 5 yılı Çilimli için en iyi şekilde değerlendirmeyi düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.