2009 yılında seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa'dan dönerken helikopterinin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisinin merhum lideri Yazıcıoğlu, ölümünün 7. yıldönümünde tüm Türkiye'de olduğu gibi Düzce'de de unutulmadı.

BBP Çilimli İlçe Başkanı Haşim Saray, Yazıcıoğlu'nun ebediyete intikal edişinin 7. yıldönümü ile ilgili yaptığı açıklamada, "Merhum Genel Başkanımızın ölümünü aydınlatmayı namus borcu bilenlerin şuan üstünü örtmelerini ibretle seyrediyoruz. BBP olarak bu işin arkasını bırakmayacağız. Adaletin er geç tecelli edeceğine inanıyoruz. Muhsin Başkanın Şehadeti siyasete malzeme yapılamayacak kadar önemli bir olaydır. Bugün İktidarı elinde bulunduranlar, kendileri için yargıyı ve kolluk güçlerini hallaç gibi edenler bu olay karşısında seslerini çıkamamaktadırlar. Milletimiz bu olayları görmektedir. Biz milletimizin basiretine güveniyoruz, bu pisliği örmeye çalışanlara mutlaka dersini verecektir." Dedi.

Saray, açıklamalarının sonunda başta Muhsin Yazıcıoğlu olmak üzere diğer şehitleri saygıyla andıklarını ifade ederek, bütün Türk İslam alemine başsağlığı dileklerini iletti.

Haber:Y.SEVER