Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık, odanın modern ve kuruma yakışan bir hizmet binasına kavuşması için çalışmalara hızlı başladı.

Bıyık her ziyaretinden eli dolu döndü

Yönetimin başına seçilir seçilmez ilk iş Ankara’da önemli temaslarda bulunan Bıyık, hem Düzce milletvekillerinden hem de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan bu konuda tam destek aldı.

Yine Bıyık yönetiminin nezaket ziyaretinde bulunduğu Düzce Valisi Cevdet Atay da Düzce’nin sanayisinin ve ticaretinin gelişmesi adına yürütülecek her çalışmaya katkı sağlamaya hazır olduklarını vurgulayarak, Hastane Yolu üzerindeki odaya ait arazide yapılması planlanan yeni hizmet binası konusunda gereken desteğin verileceğini vurguladı.

Önceki yönetimlerin aksine hızla inşaat sürecini başlatmak için işi sıkı tutan Düzce TSO Başkanı Erdoğan Bıyık, odanın ilgili organlarını da harekete geçirdi.

Olağan meclis toplantısında komisyon kurulması kararlaştırıldı

Yeni hizmet binası ile ilgili Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis Toplantısı’nda da önemli kararlar alındı.

Şehit Emniyet Müdürü Ufuk Baysan Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı Tanju Acar’ın açılış konuşmasıyla başladı. Gündem maddelerini meclis üyelerine aktaran Acar, ilk sözü oda faaliyetlerini anlatması için Meclis Katip Üye Murat Sert’e verdi.

Düzce TSO Meclis Katip Üyesi Murat Sert, ekim ayı döneminde yönetim kurulu tarafından gerçekleştirilen faaliyetler, iç ve dış ziyaretler, katılım sağlanan iç ve dış paydaş programları ile ziyaretler hakkında meclis üyelerine bilgiler verdi.

Toplantının devamında, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmet binası için inşaat komisyonu kurulmasına karar verildi.

Toplantının son kısmında, temmuz, ağustos ve eylül ayları mizanları ve bütçe gerçekleşme durumları gündeme alındı.