18 Temmuz Kapalı Spor Salonu’nda yapılan AK Parti Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nın ardından tüm teşkilat vefa yemeğinde bir araya geldi.

 

İl yönetimi tarafından bir otelde düzenlenen vefa programına, aday tanıtımı için Düzce'ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkan Adayı ve eski Bakan Dr. Faruk Özlü, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ve partinin tüm kademe başkanları ile başkan adayları, teşkilatta önceki dönemlerde görev yapmış milletvekilleri, il başkanları, belediye başkanları, teşkilat mensupları ve vatandaşlar katılım sağladı.

 

Bir süre önce Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oluruyla göreve gelen yeni İl Başkanı Mustafa Keskin'in organize ettiği yemek programında AK Parti denilince ilk akla gelenin güçlü teşkilatlanma ile güçlü birlik ve beraberlik olduğuna dikkat çekildi.

 

Program vesilesiyle dünden bugüne davaya emek veren, gönül bağlayan yol arkadaşları ile bir araya gelen AK Parti teşkilatları adına konuşan İl Başkanı Mustafa Keskin, "Birliğimizin, beraberliğimizin daim olduğunu bir kere daha bütün dünyaya ilan etmiş olduk." dedi.

Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ