Geride kalan 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yeniden başkan seçilen Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, seçilen meclis üyeleriyle beraber ilk meclis toplantısını yaptı.Toplantida üyelik seçimleri yapıldıktan sonra gündem maddeleri görüşüldü.

Belediye Başkanı Muhsin Yavuz başkanlığından yapılan toplantıda gündem maddelerine geçilmeden önce hayırlı olsun temennisinde bulunan Yavuz, Çilimli’nin geleceğini beraber inşa edeceklerini söyledi.Yavuz, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bir seçim sürecini geride bıraktık. Bundan sonraki süreçte Çilimli’miz için hep birlikte çalışacağız. Bu mecliste alacağımız kararlarla, Çilimli’mizin geleceğini inşa edeceğiz. Ben, seçilen tüm meclis üyelerimize tekrar başarılar diliyorum. Bizi yeniden bu göreve layık gören Çilimli’li hemşerilerimize de şükranlarımı sunuyorum.”

Toplantıda daha sonra meclis 1. ve 2. başkan vekilliği seçimleri, meclis kâtiplikleri, encümen üyelikleri, imar komisyon üyelikleri ile plan ve bütçe komisyonu üyeliklerinin seçimleri yapıldı. Daha sonra diğer gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Haber: Seda Ayan