AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ve beraberindeki AK Parti heyeti Yığılca İlçesine bağlı köyleri ziyaret etti. Yığılca’nın köylerinde büyük ilgiyle karşılanan AK Parti heyeti köy muhtarları, köy temsilcileri ve köy sakinleriyle bir araya geldi.

Gerçekleştirilen köy ziyaretlerine AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin’in yanı sıra, AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, İl Yönetim Kurulu Üyleri, AK Parti Yığılca İlçe Başkanı Dursun Albayrak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aslıhan Kuru, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdussamet Er, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Yılgın ve Parti üyeleri katıldı.

İğneler Köyü’nde açıklama yapan İl Başkanı Keskin, “ Muhtar arkadaşlarımıza, Yığılcalı hemşerilerimize, tüm köylerimize çok teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun. Büyük bir teveccühle, büyük bir misafirlikle bizim tüm AK Parti teşkilatlarımızı ağırlıyorlar. Hepsine çok teşekkür ediyoruz. Biz burada olmaktan çok mutluyuz. Allah inşallah hepimize sağlık, sıhhat ve mutluluk nasip etsin. Teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Milletvekili Fahri Çakır ise yaptığı konuşmada, “Değerli arkadaşlar, bugün Yığılca'dayız. Köyleri dolaşıyoruz. Dün, önceki gün olduğu gibi devam edeceğiz inşallah. Tabi köydeki vatandaşlarımıza doğrudan gitmek dokunmak eksikleri yerinde tespit etmek, yapacaklarımızı ve yapamayacaklarımızı köylü vatandaşlarımızla, komşularımızla, kardeşlerimizle çözüme kavuşturmak için konuşuyoruz. O nedenle bugün Yığılca'yı şu an yarıladık. Herhalde bilmiyorum gecenin bir vakti inşallah bitecek. Çok keyifli güzel bir ziyaret oluyor. Bu ziyaretlerin inşallah dönüşlerinide ilgili arkadaşlarımız alacak. Hep birlikte değerlendireceğiz. Çok güzel köy ziyaretleri geçiyor. Mahalinde yerinde görmek bir başka, hele ki fındık öncesinde bunu görmek bir başka. Fındığın güzel fiyatıyla beraber inşallah bereketli bir hasat mevsimi geçiririz. İnşallah sonbaharda da daha çok güzellikleri paylaşmak üzere ziyaretlerimiz devam edecektir” ifadelerinde bulundu.

Köy ziyaretlerinin ardından Aksu ve Hoşafoğlu Köyleri sınırları içerisinde bulunan YD Madenciliğe ait fabrikanın önünde haklarını aramak için bekleyen kamyoncu esnafı ile görüşen AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, “Kamyoncu arkadaşlarımızın  mağdur olmaması için, biz gerekeni yapacağız” ifadelerini kullandı.

AK Parti heyeti, temaslarının ardından ilçeden ayrıldı.