MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık ve beraberindekiler, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için merkeze bağlı 56 mahalleyi kapı kapı gezmesinin ardından, seçimlere kalan son 10 günü şehir merkezine ayırdı. MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz da ilçelerde yürütülen seçim kampanyalarına destek olmasının ardından Düzce Adayı Erdoğan Bıyık’a destek olmak için seçim gezisine katıldı. Ayrıca İl Başkanı İlhami Caboğlu ve Merkez İlçe Başkanı Ömer Albayrak da oradaydı.



MHP’li grup rotasını Necip Güney Sokak üzerindeki esnafa çevirdi. Esnaf ile tek tek tokalaşan Yılmaz ve Bıyık, özellikle vatandaşın işsizlik konusundaki sıkıntılarını dinledi. Vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılanan Yılmaz, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da kırmadı.





“Ben Düzce’nin sağduyusuna güveniyorum”
Seçim çalışmalarına ilişkin bir değerlendirmede bulunan MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, şöyle konuştu:

“Biz ilçe çalışmalarımızı tamamladık. İlçelerimizin hepsini dolaştık. Şimdi merkezde Erdoğan Başkanımla beraber son 10 günümüzü değerlendireceğiz. Çok iyi bir çalışma yürütüyorlar. Kendileri uzun süredir sahadalar. Kendisine kalan desteği vermek için sahada bulunuyoruz. İnşallah Düzce halkı doğru kararı verecektir diyoruz. Düzce halkının vereceği doğru karar da Erdoğan Bıyık’tır, diyoruz. Bugün esnafımızı dolaşıyoruz. Esnafımızı dolaşırken de esnaf altını çizerek şunu söylüyor, ‘Biz küçük esnafız, siz de Erdoğan Bey de küçük esnafsınız. Herkes birbirini biliyor. Siz bizi biliyorsunuz. Düzce’nin sorunlarını çok iyi bilen, onu özümseyen, dışardan gelip aday olmayansınız. Bizim derdimizle dertlenip, sorunlarımızın çözümü için yıllardır oluşturmuş’ olarak bakıyor. Böyle çıktık Düzce’nin karşısına. Ben Düzce’nin sağduyusuna güveniyorum ve doğru kararı vereceğine inanıyorum.”

“10 seçim bölgesinin 10’unda da iddialıyız, ipi göğüslemeye hazırız”
İlçelerde yürütülen seçim kampanyasının da güzel gittiğini ve tüm seçim bölgelerinde iddialı olduklarını söyleyen Yılmaz, şöyle devam etti:

“İlçelerde de çok güzel adaylarımız. Adaylarımızın her biri ilçelerde yoğun bir çalışma temposu yürütüyor. Onlardan da Allah razı olsun, çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Ben öyle ‘10-0 yaparız, yok 7-3 olur’ söylemlerinden çok hoşlanmıyorum. Ama tüm vatandaşlarımız şunu bilsin, 10 seçim bölgesinin 10’unda da iddialıyız ve ipi göğüslemek için tüm adaylarımız ve teşkilat mensuplarımız ellerinden geleni yapıyor.”



“İddialıyız, seçimi almak için uğraşıyoruz”
Aday adaylığı sürecinden bu yana sahada seçim çalışmalarını aktif bir şekilde sürdüren MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, Milletvekili Ümit Yılmaz’ın gerek ilçelerde gerek şehir merkezindeki çalışmalara ciddi katkılarının olduğuna dikkat çekerek, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Biz esnafız, onlar bizim esnaf arkadaşlarımız, mutlaka akrabalarımız, eşimiz, dostumuz çıkıyor, büyük bir ilgi ve alaka var şu anda. Bu da inşallah 31 Mart’ta sandığa yansıyacaktır. İddialıyız. Seçimi almak için uğraşıyoruz. Düzce halkının desteği, teşkilatlarımızın ve sayın vekilimizin de önderliğinde bu seçimi alacağız.”
“AK Parti seçmeni yöneticileri beğenmediği için bize destek verebileceğini söylüyor”



Düzce’de 3 ana sorunun olduğunu söyleyen Bıyık, şunları kaydetti:
“Birincisi sevgi, ikincisi saygı ve üçüncüsü siyasetçiye olan güven. Açık söylüyorum, sayın vekilim vekil olduktan sonra siyasetçiye olan güvensizlik konusunda büyük rol aldı. Vatandaşın en çok istemediği şey AK Parti Belediyesi. Biliyorsunuz bir mutabakat var. Yukarıda olan mutabakat sandığa yansıyacaktır. Çünkü AK Parti seçmeni şunu söylüyor, ‘Biz AK Parti seçmeniyiz, yerelde bu yöneticileri beğenmiyoruz. Biz MHP’ye destek verebiliriz. Bizim için aynı şey.’ diye düşünüyorlar. Allah’ın izni ile de böyle olacaktır. Tüm siyasi partilerden de destek istiyoruz.”



“Düzce halkı, sorunları kendisi ile aşabilecek ve mecliste sesi olan bir aday görmek istiyor”
MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, şunları söyledi:

“Düzce halkı şunu biliyor, ‘Biz Erdoğan Bıyık’ı seçersek, ilk önce bize yakın bir insanla bütün problemlerimizi çözebiliriz’ diyebiliyor. Bunun için de büyük bir destek görüyoruz. Düzce’de yol, otopark, trafik, sokak köpekler, belediyenin usulsüz ihaleleri, birçok sorunu var. Ama bu sorunlardan önce bu sorunları halledecek, Düzce halkı ile aşabilecek, mecliste de sesi olan bir aday görmek istiyor Düzce halkı.”

Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ