Geçtiğimiz haftalarda Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda yaptığı konuşmayla TFF’ye adeta ateş püsküren Yılmaz, bugün yaptığı konuşmayla da Türkiye Futbol Federasyonu’nu istifaya davet etti.

Milletvekili Yılmaz ‘’ Bu virüs ne menem bir şeydir ki, süper lig ve 1. lig oynanınca bulaşmıyor, play-off takımlarını es geçiyor. Türkiye Futbol Federasyonu dün yaptığı toplantıyla 2. ve 3. Ligde bir üst lige yükselecek takımların statüsünü açıklamıştır.

TFF’nin açıklamasına göre 1. Olan takım doğrudan 2. 3. 4. ve 5. Olan takımlar aralarında play-off maçları oynayarak bir üst lige yükselen takımlar belli olacaktır.Süper ligde ve 1. ligde birçok futbolcuda ve teknik heyette covid-19 testleri pozitif çıkmasına rağmen ligleri oynatan

TFF 2. ve 3. ligleri corona salgınını bahane ederek iptal etmiştir.Bu virüs ne menem bir şeydir ki, süper lig ve 1. lig oynanınca bulaşmıyor, play-off takımlarını es geçiyor, ancak diğer takımlar maç yapınca bulaşma riski taşıyor.

 Şehir takımları Bein Sport’a para etmiyor, nasılsa bunları Katar’a satamayız diye futbola para gözüyle bakan federasyonun Türk futboluna katacağı hiç bir şey yoktur derhal istifa etmelidir ” İfadelerini kullandı.