MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ve MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, cumartesi gün boyu çalışmalarını birlikte sürdürdü. İkili sabah saatlerinde öncelikle Düzce İktisat ve Kalkınma Kongresi’ne katılarak yaptıkları konuşmalarla Düzce’nin geleceğinin şekillendirilmesinin amaçlandığı organizasyona katkı sundu.

Gün boyu birlikteydiler

MHP’nin Düzce’deki en önemli iki ismi, kongrenin ardından yemekli toplantıda da bir araya geldi. Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu’nun da katıldığı yemekte Düzce’nin sorunları ve çözüm önerileri ile teşkilat çalışmaları istişare edildi.

Ardından Akçakoca’ya hareket eden ikili gece geç saatlere kadar da köy ziyaretleri yaparak vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek çözüme kavuşturmak üzere not aldı.

Nifakçılar hüsrana uğradı

Yılmaz ve Caboğlu’nun birlik ve beraberlik içinde yürüttükleri çalışmalar ve verdikleri son fotoğraflar dedikodularla kendilerine nifakçılık rolü biçenleri hüsrana uğrattı. Bir süredir kulaktan kulağa ‘MHP Teşkilatı ile Vekil Yılmaz arasında sorun.’ var fitnesi ekmeye çalışanların çabası boşa çıktı.

Vekil Yılmaz ve İl Başkanı Caboğlu, asılsız söylemlerle MHP üzerinden oyun kurmaya çalışanlara inat ‘Omuz omuza Düzce için çalışmaya devam’ mesajı verdi.