Düzce’de bir restoranda İYİ Parti Düzce İl Yönetim Kurulu Üyesi Zekai Gün tarafından organize edilen davette konuşan İYİ Parti ve CHP ortak Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, yerel seçimlere yönelik iddialı söylemlerde bulundu.
Göreve daha önce de talip olduğunu ve kendisini Düzceliler’e borçlu hissettiğini söyleyen Küçük, seçilmesi halinde nasıl bir yönetim sergileneceğini de göstereceğini belirtti.



Çok sözler verdim”

Küçük, “Çok sözler verdim çok şeyler yapacağız deyip göreve talip oldum. Bana güç verdiniz destek verdiniz. Benim birlikte hareket ettiğim siyasi partiye el attınız bugün 1 milletvekili çıkardınız.” şeklinde konuştu.

Unutulan Düzceli olmamalıyız”
Düzce’nin seçimden seçime hatırlandığını ifade eden Başkan Adayı Ömer Küçük, şöyle devam etti: “Diyorlar ki Düzce’de insanlar mutsuz. Diyorlar ki Düzce sanayi kenti mi, üniversite şehri mi, tarım kenti mi, turizm şehri mi bilmiyoruz. Düzce‘yi Düzceli ile baş başa bırakıp hep kendilerine baktılar. Artık bize bakan bir belediye olsun istiyoruz, hep beraber olalım istiyoruz. Belediye bizim, Düzce’nin, Düzceli’nin yani sizlerindir. Sahip çıkmamız gerek, sahip çıkamadığımız yerde 5 seneden 5 seneye oy için sizi ziyaret edip sonra da herkes işine bakıyor. Bizi de unutuyor. Unutulan Düzceli olmamalıyız artık.”



İzledikleri yol yanlış”

Düzce Belediyesi’nin çok güçlü olduğunu vurgulayan Küçük, mevcut belediyenin yanlış bir yol izlediğini şu şekilde dile getirdi:
Bizim Düzce Belediyesi olarak yapacak o kadar çok şeyimiz var ki, o kadar güçlü bir belediyemiz var ki ama hep yüklü diyorlar. Dolayısıyla borçları nedeniyle hizmet getiremediklerini söylüyorlar. Aslında izledikleri yol yanlış. Bizimle birlikte olmadıkları için, bizimle aynı havayı teneffüs etmedikleri için bizimle aynı suyu içmedikleri için zannediyorlar ki herkes çok rahat. Düzce rahat değil.”



Düzce’yi siz yöneteceksiniz”
Alışılagelmişin dışında bir yönetim sergileyeceklerini vurgulayan İYİ Parti ve CHP ortak Düzce Belediye Başkan Adayı Küçük, şunları kaydetti:
Düzce Belediyesi, Düzce’nin şehr-i emiri yani emin ellerde yönetilen, güvenli insanların elinde olan, o belediyenin gücünü halkının emrine serecek olan bir yönetime ihtiyacı olan bir belediye. Biz Düzce’yi gerçekten çok farklı yöneteceğiz bunu her seçimde söylüyorum. Düzce’yi asıl siz yöneteceksiniz, Düzce’yi Düzce’nin insanı yönetecek.”



Müsaade edin, bakın nasıl yönetiliyor”

Belediye ile problemlerin paylaşımı noktasında sorunlar yaşandığını söyleyen Küçük, konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü: “Gidebiliyor muyuz belediyeye? Gidip oturabiliyor muyuz? Gidip bizim bu derdimiz var diyebiliyor muyuz? Gidip bizim suyumuzu kestiniz susuz yaşam olmaz diyebiliyor muyuz? Sözümüzü geçirebiliyor muyuz? Yok, yok yok. Yoklar içinde bizi yokluğa mahkûm ettiler. Bizi yokluğa mahkûm eden o arkadaşlarımız artık bir müsaade edin de öyle olmuyor bakın nasıl yönetiliyor diyebilelim.”
“Görevimizi yapmaya geldik.” diyen Başkan Adayı Ömer Küçük, sözlerini vatandaşlardan görevi isteyerek tamamladı.


HABER: C. ÜSTÜNER 

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ