MHP Akçakoca İlçe Teşkilatı’nda 21 Haziran’da başkan Mustafa Özensel’in istifası ve parti yönetiminin görevden alınmasının ardından MHP Genel Merkezi, İl Başkanı İlhami Caboğlu’na Akçakoca’da yeni bir yönetim oluşturulması görevini vermiş, Öncü Haber’e konuşan Caboğlu rekor bir sayıyla 90’a yakın ismin Akçakoca Teşkilatı’nda yer almak için göreve talip olduğunu söylemişti.

Bu gelişmenin ardından hata yapmak istemeyen İl Başkanı Caboğlu ve ekibi yeni yönetimde görevlendirilecek isimlerin belirlenmesi için sıkı bir çalışma başlatarak başvuran isimlerle tek tek görüştü. Her kesime ve Akçakoca’nın her bölgesine hitap eden bir yönetim oluşturmak için yapılan değerlendirmelerin ardından MHP Genel Merkezi, yeni Akçakoca Teşkilatı’nı belirleyerek görevlendirmeleri yaptı.

YENİ AKÇAKOCA İLÇE BAŞKANI İSMAİL PAZVANT

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin imzasıyla yayımlanan yetki belgesiyle İsmail Pazvant, İlçe Başkanlığı görevine getirildi. Yönetim kurulundaysa; Ümit Albayrak, Sadi Cingirt, Sinan Eroğlu, Levent Akça, Sami Yılmaz, Şükran Öztürk, Mehmet Çil, Suat Örnek, Gençağa Şimşek, Osman Kurşun, Sabahattin Özkan, Mustafa Çelik, Ceyhun Aydoğan, Hızır Topla, Şükran Küçük, Sefa Aran, Serpil Yazgan, Onur Çetinkaya, Burçin Pekdemir, Ertan Bayram, Mehmet Ünsal, Turgut Ilgaz, Nizamettin Pazvant, Ömür Türkoğlu, İmdat Toplaoğlu, Nevzat Üzmez, Mustafa İnel, Erkan Biriktir, Yaşar Koç, Ersin Zobar, Sami Kaçan, Saffet Arslan, Ersin Gögül, Mustafa Kalaycı yer aldı.

HABER: Mehmet GÜNESEN