MHP'li Düzce belediye başkanları bugün Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu. Genel Merkeze yapılan ziyarette dikkat çeken bir isim de vardı. AK Partili Düzce eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş, MHP heyetinde yer alarak bazı ziyaretlere eşlik etti.

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı Hüseyin Erer, Önceki Dönem Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan ile birlikte, Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz beyi ziyaret ederek taleplerimizi ilettik. İlgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.





Bilindiği gibi 31 Mart Yerel Seçimleri sürecinde MHP'li Celal Kasapoğlu, belediye başkan adaylığını Erdoğan Bıyık'a kaptırınca AK Parti Adayı Faruk Özlü'nün 'Bize katıl' çağrısını geri çevirmeyerek, AK Parti saflarına geçmişti. Düzce eski Belediye Başkanı olan AK Partili Mehmet Keleş'in MHP Genel Merkezi'ne yaptığı bu ziyaret "Siyasi hayatına ittifak ortağı MHP'de devam edecek?' yorumlarını da beraberinde getirdi.