Düzcespor, Adıyamanspor karşısına kalede Furkan, savunmada Enver, Oğulcan, Onur, Abdullah, orta sahada Bulut, Sıddık, Metin, Nevzat, Yusuf, ileri uçta ise Ömer Faruk şeklinde sahaya çıkı.  Karşılaşmaya Düzcespor yönetim kurulu üyelerinden Zekariya Korkmaz ve Erkan Seçkin katılım sağladı. Düzcespor - Adıyamanspor maçını, Urfa bölgesinden hakemler yönetti. 

Düzcespor maça hızlı başladı. Nevzat sol kenardan zamanında topu çıkarmayınca bir golden olduk. 7.dakikada sağ taraftan Yusuf’un ortasına vurduğumuz golü maçın yan hakemi ofsayt nedeni ile saymadı. Ama bu gol izleyenler tarafından nizami gol diye fikir beyan ettiler.

30.dakikada Enver’in ortasına Ömer Faruk’un güzel bir kafa vurmasına rağmen top rakip savunmaya çarpınca top kornere çıktı. Kullandığımız kornerden sonuç alamadık İlk yarıda gol sesi çıkmayınca devre 0-0 sonuçlandı. İkinci yarıya Düzcespor ve Adıyamanspor gol için atak oynarken 55.dakikada Adıyaman spor bir golden oldu.60.dakikada Düzcespor mutlak bir gol kaçırınca sonuç yine değişmedi. Hemen bir dakika sonra Düzcespor sağ taraftan Enver muz bir orta yaparken arka direkte bulunan Nevzat güzel bir dokunuşla takımımızı 1-0 öne geçirmeyi başardı.

63.dakikada ceza sahamızda uzaklaştıramadığımız topu rakip oyuncu Fuat topu ağlarımıza gönderip durumu 1-1 yapmayı başardı. Bu golden sonra 65.dakikada Abdullah çıktı Furkan Safi oyuna dahil oldu. Maçın son bölümlerinde oyuna Barış ve Ali Telli girdi Bulut ve Nevzat oyundan çıktı.

90.dakikada Metin çıktı Malik oyuna dahil oldu. Maçın sonlarına maçın hakemi 5 dakika uzatmasına rağmen Adıyaman spor oyuncuları yerden kalkmadı. Maçın son düdüğü ile müsabaka 1-1 sona erdi. Maç sonunda protokol da Düzcespor’u destekleyen taraftarlarımıza maçın hakemine büyük tepki gösterdi.

Maçın hakemine gelince katliam gibi kararlar verdiği görülürken Düzcespor’un bir penaltısını bir golünü vermediği gözlerden kaçmadı. Maçın hakemi Urfa bölgesinden Adıyaman iline 110 km olduğu bilinirken hakem komitesinin gözünden nasıl kaçtığı bilinmemekte.

Öncü Spor Merkezi