DÜZCESPOR : Serdar, Hakan, Uğur, Kamil, Ertan, Yavuz, İlhan, Ergün, Seray, Emrah, Ergin
D.GENÇLERBİRLİĞİ : Ersoy, Harun, Özkan, Evren, Uğur, Arif, Emre, İbrahim, Eren, Oğuz, Onur

Geçen haftayı bay geçen Düzcespor, 15. haftada kendi saha ve seyircisi önünde Darıca Gençlerbirliği ile karşılaştı. Konuk takımı yaklaşık 20 kişilik bir taraftar grubu desteklerken, Düzcespor taraftarı ise iş günü olması nedeni ile istenen sayıda değildi.

Maçın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçerken, Düzcespor 30. dakikada Seray ile golü buldu. Ancak 3 dakika sonra rakip takım beraberlik golünü Oğuz ile attı. İki takımda birbirine üstünlük sağlayamayınca İlk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda 52. dakikada Düzcespor ceza sahası içinde yaşanan pozisyona hakem penaltı kararı verdi. D. Gençlerbirliği oyuncusu Oğuz'un kullandığı penaltıyı Düzcespor kalecisi Serdar kurtararak konuk takımın öne geçmesini engelledi.

Serdar'ın penaltı atışını kurtarmasının ardından Düzcespor taraftarı takımını daha coşkulu desteklemeye başladı. Bu dakikalarda daha atak olan Düzcespor rakip kaleye yüklenmeye başladı.81. Dakikada Düzcepor'un direkten dönen şutuna Osman müdahale ettiyse de başarılı olamadı. Galibiyet golünü bulamayan Düzcespor , Antrenör Metin Aydın ile çıktığı ilk maçından 1 puan ile ayrıldı.