Düzcespor'da Kartal Belediye maçının 10 Bin liralık galibiyet primlerinin dağıtıldığı öğrenildi. Kırmızı lacivertliler Pazar günü oynayacağı Ankara Demirspor maçının hazırlık çalışmalarını Şıralık tesislerinde sürdürüyor.
Altyapı teknik heyeti Tuğrul Duru ve Nedim Karabulut tarafından çalışmalarını tempolu bir şekilde sürdüren kırmızı lacivertliler de
hedef Ankara Demirspor'u yenerek tehlikeli bölgeden uzaklaşmak.
Perşembe günü yaptığı çift kale maçta tüm futbolcuların son durumunu görme imkanı bulan teknik heyet, takımın moral motivasyonunu üst seviyede tutmaya çalışıyor.
Takım çalışmalarını aralıksız olarak sürdürürken son günlerde yaşananların ardından neler olacağı merak ediliyor. Herkes birbirine soruyor yönetim konusu ne olacak diye. Bu soruyu sorduğumuz kalan yöneticiler ise hafta sonu Milletvekili Metin Kaşıkoğlu ve Mülki Amirlerle yapılacak olan toplantıdan sonra kesin ve net bir durumun ortaya çıkmasını bekliyoruz. Şu anda takımın tüm ihtiyaçları karşılanıyor. Ayrıca 10 Bin liralık prim vaadi de Perşembe günü itibariyle yerine getirildi ve futbolculara dağıtıldı bilgileri veriliyor. Cumartesi veya Pazar her ne zaman yapılacaksa bir an önce toplantıların bitirilip kamuoyuna kesin bir açıklama yapılması ve yaşanan belirsizliğin ortadan kalkması bekleniyor.