Kadın Futbol 3. Lig Düzce Temsilcisi Düzce Kadın Futbol Takımı, tüm Türkiye’de aynı tarihlerde kutlanan Amatör Spor Haftası nedeniyle düzenlenen etkinliklere katılmak üzere, Bilecek  iline davet edildi.

10 Ekim Pazar günü, Bilecik’te Bütün Kızlar Bizim Şampiyonumuzdur” sloganıyla düzenlenen Kadın Futbol Turnuvası etkinliğine Düzce Kadın Futbol Takımının yanı sıra, Bilecik Kadın Futbol Takımı, Tomris Hatun Futbol Kulübü, Erdemli Gençlik Kadın Futbol Takımı katılacak. 25’er dakikalık tek devre usulüyle oynanacak turnuva maçları gösteri niteliğinde olacak.

Düzce Kadın Futbol Takımını ilk maçtaki rakibi de Bilecek Kadın Futbol Takımı oldu. Turnuva katılan her takıma törenle kupa, madalya ve katılım teşekkür belgesi verilecek. Düzce Kadın Futbol takımının seçilen yeni yönetimi de bu etkinlikte Düzce ilini temsil edecekler.

Düzce Kadın Futbol Takımı Azade Ay başkanlığındaki yeni yönetim kurulu  turnuvaya katılım öncesi, Gençlik Spor İl Müdürü İsa Yazıcı ile birlikte Düzce Valisi Cevdet Atay’a bir ziyarette de bulundu. Kadın Futbol Kulübünün yöneticileri Düzce Valisi Atay’a bir de takımların renginden oluşan 81 numaralı bir de forma hediye etti.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ