Sivrikaya Beyköy Belediyespor ve Akçakocaspor’un bulunduğu gruba teknik adam dayanmıyor Kozluspor sezona Yüksel Açıkgöz ile başlarken yerine Volkan Yayın getirildi. Karadeniz Ereğlispor’da görev yapan İsmail Yalçın da istifa ederek yerine hangi teknik adamın geleceği belli olmadı. İstanbul ekiplerinden Alemdağspor Teknik Sorumlusu Aydın Dursun istifa ederken yerine Keskin Çetinkaya getirildi. Son olarak Bolu Geredespor’da sezona Rasim Yılmaz Demir ile başlayan Bölgesel Amatör Lig 11. Grup ekiplerinden Geredespor'da Aydın Başer dönemi bugün başladı.

Rasim Yılmazdemir ile start veren Bolu temsilcisinde Yılmaz demir'in takımdan gönderilmesi ile beraber Osman Dinçer'in teslim aldığı A Takım’ında bugün itibariyle Aydın Başer dönemi resmen başladı. Osman Dinçer ise Aydın Başer ile teknik heyette görev yapacak. 

Aydın Başer kimdir?
25 Ekim 1975 Bolu doğumlu olan Başer sırasıyla Şentepespor, Etlikgücüspor, Karşıyakagüven, Bahçelievler Gençlikspor, Turanspor A.Ş, Keçiören Sportif A.Ş, Serhat Ardahanspor ve en son 2014-2015 sezonunda Turanspor A.Ş'de görev yaptı.