Normal sezonun sona ermesi ve play off maçlarına geçilen Düzce U-18 ve U-16 liginin ardından şimdi de sıra,  U-14 Ligi’nin oynatılmasına geldi.  Düzce U-14 Ligi’nde yer alacaklarını belirten 12 kulüp Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na başvurusunu yaptı. Yapılan başvuru ve katılımları onaylanan 12 takım için kura çekimi yapıldı.

Düzce ASKF’de yapılan kura çekimine bazı kulüp temsilcileri katıldı. Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Gökhan Karadağ ve Düzce İl Futbol Tertip Komitesi üyelerinin de hazır bulunduğu kura çekiminde 12 takım için önce gruplar belirlendi. İki ayrı grupta yer alan Düzce U-14 Ligi’ndeki takımlar kura sonunda belli oldu.

12 TAKIM 5 MART’TAN İTİBAREN SAHAYA ÇIKACAK

Altışar takımsan oluşan A ve B gruplarının belirlenmesinin ardından da fikstür tespit edildi. 5 Mart’ta başlaması planlanan Düzce U-14 Ligi’nde takımlar çift devreli lig usulü maç yapacak. Sezonun sonunda bu gruplarda yer alan ilk üç takım eşleşecek ve play off maçları oynayacak. 

A GRUBU:

Düzce U-14 ligi, A grubunda yer alan takımlar şöyle eşleşti: Cumayeri Belediye U-14- Düzce 1907U-14, Düzce Kartalları U-14- Düzcespor, Düzce 1905 U-14- Düzce Yıldızları U-14.

B GRUBU:

B grubunda da 6 takım şöyle eşleşti: Düzce Gücü Gençlİkspor U-14- Düzce FenersporU-14, Gümüşova GençliksporU-14- Düzce Başakşehir U-14, Düzce Gençler Birliği U-14-  Düzce AltyalılarU-14.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ