Düzcespor- Sivas Özel İdare  karşılaşmasını izlemek isteyen ve Ankara’ya gidecek araç bekleyen, adeta Düzcespor’un 12’nci oyuncusu olarak görev yapan  taraftarlar Anıtpark’ta neşe saçtılar.

Sabah 09.00’da Anıtpark’ta dev bir Düzcespor bayrağı, davullar ve yüreklerinde galibiyete inanç ile bir araya gelen taraftarların daha önce oynanan Ereğli Belediyespor karşılaşmasında yüksek sesle tezahürat yapmaları nedeniyle seslerinin kısılmış olduğu dikkatlerden kaçmadı. Taraftarlar Anıtpark’ta davul şov yapmaktan geri kalmadılar.

 Oynanacak maç hakkında görüşlerini sorduğumuz taraftarlar, Ereğli Belediyespor maçının zor geçtiğini ancak bu maçta galibiyete kesin gözüyle baktıklarını belirttiler. Bazı taraftarlar ise maçı farklı kazanmayı umduklarını dile getirdiler.

Konuralp Belediyesi’nin gönderdiği iki, Beyköy ve Kaynaşlı belediyelerinin gönderdiği birer araç ile Ankara’ya karşılaşmayı izlemek üzere yola çıkan taraftarlar, Anıtpark’tan ayrılmadan davul şovu eşliğinde “Düzcespor 41 Yaşında” marşını söylemeyi ihmal etmediler.