Düzcespor'un profesyonel lige yükselmesinin ardından karşılaşmalarını oynadığı 18 Temmuz stadı da yeni sezona hazırlanıyor. 3. Lig kriterlerine uygun hale getirilecek olan 18 Temmuz stadının eksiklerinin belirlenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu Tesisler Daire Başkanlığı'ndan İnşaat Mühendisi Melih Ozan ile Mimar Özden Yazıcı Yaman Düzce'ye geldi.

Yapılan denetlemelerin ardından stadın eksikleri çıkarıldı. Stat da acil yapılması gerekenler ise şunlar: Anons sistemleri yenilenecek,skor boardlar değiştirilecek,6 tane bayrak direği,direk turnikeleri,salon girişi,tahliye kapıları,tuvaletlerin genel temizlikleri ile bayan tuvaletlerin eklenmesi,engelliler için ayrı bir tuvaletlerin olması,stadın çevresinde bulunan tel örgülerin kaldırılması ve basın için ayrılan bölümde internet faks gibi bölümlerin olması gerekiyor.

Denetleme sonrasında acil yapılması gereken eksikliklerin çıkarılması ile stad tadilata girecek ve yeni sezona yetiştirilecek. Stadın eksiklerinin tamamlanmasıyla Düzcespor maçlarını 18 Temmuz stadında oynayabilecek.

Stad amiri Seçkin Asuk çalışmalara hemen başlıyacaklarını ve yeni sezona yetiştireceklerini belirtti.