Düzce 1.Amatör Ligde oynanan 7 maç, 6 galibiyet ile 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı. 1934 Selamlarspor Kurtsuyu ile 2-2 berabere kaldı.
A grubunda Tavak Çimenspor deplasmanda Koçyazıspor’u 4-2 yenerken maçta çıkan olaylar müsabakanın önüne geçti. Beçispor Yazıpınarspor’u zorda olsa 2-1 yendi. Beçispor bu galibiyetle 9 puana ulaşarak liderliği bırakmadı. Özsüt Avlayanspor kendi evinde Çiftlik Gençlikspor’a 3-0 yenilince 3 puanda kaldı. Çiftlik Gençlikspor ise puanını 9 yaparak zirve yürüyüşünü sürdürdü.
B grubunda Kabalakspor Aziziyespor’u 2-0’la geçti. Kabalakspor üç maçta 6 puan toplarken Aziziyespor 1 puanda kaldı. Aziziyespor’un maçlara çok genç kadroyla çıktığı görüldü. Özbalatlıspor Düzce Modern Eğitimcilerspor’u 5-2 yenerken izleyenler bu müsabakada 7 gol seyretti. Akçakoca derbisinde gülen taraf Altunçayspor olurken puanını 6 yapıp zirvede yer aldı. Altunçayspor’a yenilen Beyörenspor ise 3 puanda kaldı. Çamköyspor Karaca Çobanspor’u 2-1 yenerek 7 puana yükselerek liderliğini sürdürdü. Karaca Çobanspor 4 puanda kaldı.