Amatör Süper Lig'e çıkma heyecanının yaşandığı 1.Amatör'de maçlar oynanmasıyla beraber takımların geleceği de netlik kazandı. 1.Amatör'de birinci olarak Süper Amatör'e ilk çıkan takım Özsüt Avlayanspor olurken A grubunda ise Düzce İdmanyurdu küme düştü.

İkincilik mücadelesi ise Cumayeri Belediyespor'la Üçyolspor arasında geçecek. Son iki maçta en fazla puan toplayan takım, diğer grubun ikincisiyle bir maç oynayarak Süper amatöre çıkacak.

 

B grubunda herşey çok karışık

 

Aziziyespor, Üçköprüspor, Kurukavakspor, Gökspor son iki haftaya girilirken şampiyonluk yolunda iddialarını sürdürüyorlar. Bu takımların birbirleriyle aralarında oynayacakları maçlar çok önemli bir hal aldı. Puan olarak bakılıdığında en avantajlı konumdaki takım takım Aziziyespor olarak görünsede olası bir mağlubiyetle herşeyin karışacağı bir tablo mevcut.

 

Düşme potasında ise Dikmelispor lige havlu attı. Dikmelispor'un düşmesiyle birlikte ligden düşme konusunda bir diğer takım için üç aday var. Çiftlik Gençlikspor, Sancakspor ve Kirazlıspor diğer adaylar arasında yer alıyor. Oynanacak son iki maçların sonucunda düşecek diğer takım belli olacak. Ligi ikinci biteren takım A ve B grubun temsilcileri aralarında oynayıp kazanan takım süper amatör bileti alacak.

TOPLU SONUÇLAR

SANCAK SPOR-1 KİRAZLI SPOR 1

GÖK SPOR 1 AZİZİYE SPOR 1

KURUKAVAK 1 ÜÇYOL SPOR 1

DİKMELİ SPOR 0 ÇİFTLİK SPOR 1

ÖZSÜT AVLAYAN SPOR 0 CUMAYERİ BELEDİYE SPOR 1

ÜÇYOL SPOR 9 DÜZCE İDMANYURDU 0

PUAN DURUMU B GRUBU

 

AZİZİYE SPOR 24

ÜÇKÖPRÜ SPOR 22

KURUKAVAK SPOR 22

GÖK SPOR 20

KİRAZLI SPOR 16

SANCAK SPOR 15

ÇİFTLİK SPOR 14

DİKMELİ SPOR 2

PUAN DURUMU A GRUBU

ÖZSÜT AVLAYAN SPOR 31

CUMAYERİ BELEDİYE SPOR 24

ÜÇYOL SPOR 20

KARACA ÇOBAN 18

SAÇMALI SPOR 15

1934 SELAMLAR SPOR 10

ÇAMLI SPOR 4

DÜZCE İDMANYURDU SPOR 3



Haber:Y.SEVER