Yazı metni

2007-2008 sezonu 2. Amatör ligi 9 Mayıs Cuma günü oynanan Çamspor ile Beçispor karşılaşması ile start aldı. 11 Mayıs Pazar günü devam edecek olan karşılaşmalara ise takımlar eksiklikler damgasını vurdu. Genellikle sahaya çıkmayan takımlar nedeniyle karşılaşmalar hükmen galibiyetler ve tertip komitesine aktarılarak sonuçlandı.

Pazar günü oynanacak olan karşılaşmalar şu şekildeydi:

11 Mayıs Pazar Nurettin Zafer 13:00 Yaylaspor - Beyörenspor

11 Mayıs Pazar Nurettin Zafer 15:00 Konuralp Sinerji - Gölyaka G. G.

11 Mayıs Pazar Şıralık 15:00 Örenspor - Suncukspor

11 Mayıs Pazar Şıralık 17:00 Düzce Gençlerbirliği Karaçalıspor

11 Mayıs Pazar Akçakoca 14:00 Özbalatlıspor - Kabalakspor

11 Mayıs Pazar Akçakoca 16:00 Tepeköyspor  Turan Gençlerbirliği

Yaylaspor-Beyören karşılaşması tertip hakem komitesinin kararına bırakılırken, Konuralp Sinerci-Gölyaka karşılaşmasında Gölyaka sahaya çıkmadığı için hükmen Konuralp sinerci galip, Örenpor-Suncukspor Suncupor’un hükmen galibiyeti ile sonuçlandı.

Düzce Gençlerbirliği-Karaçalı karşılaşmasında Düzce Gençlerbirliği’nin imza atacak yönetici olmayışı ve Özbolatlıspor-Kabalakspor karşılaşmasında Özbolatlıspor’un lige katılmamasından dolayı hükmen galibiyet ile sonuçlandı.

Haftanın tek oynanan karşılaşması ise Tepeköyspor ile Turan Gençlerbirliği maçı oldu. Akçakoca da oynanan karşılaşmada takımlar sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı ve puanı paylaştılar.

İBRAHİM KARALMAZ İSTİFA ETTİ

Düzce’de futbol il temsilciliği görevi yapan İbrahim Karalmaz İstifa etti. Karalmaz’ın istifa kararı spor camiasında şaşkınlık yaratırken sağlık nedenleri ve iş yoğunluğundan dolayı istifa ettiği öğrenildi.

İbrahim Karalmaz bu konu ile ilgili basın açıklamasını yapacağını söyledi.