3. Lig, 2. Grup’ta yer alan ve ilk yarıyı en yakın rakibine 1 puan farkla lider bitiren Düzcespor’un 1 Ocak’ta başlattığı Antalya Belek kampı devam ediyor.  Düzcespor’un Antalya kampında ikinci yarı hazırlık çalışmaları, teknik direktör Yavuz İncedal ve teknik heyet nezaretinde sabah ve akşam olmak üzere iki idmanla sürüyor.

YENİ OYUNCULAR KAMPA KATILDI

9 futbolcusuyla yollarını ayıran, 2 futbolcusunu da U-19 takımına yollayan Düzcespor’un kadrosunu güçlendirmek üzere başlattığı transfer çalışmalarında ise bazı futbolcular ile anlaşma sağlanırken, bazı isimlerle de görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.  Düzcespor’da önceki günlerde forvet hattı için transfer edilen Onur Civelek ve Timur Kosovalı ise kendilerini kırmızı lacivertli yapan mukaveleye imza attıktan sonra, Antalya’daki hazırlık kampına katılarak, diğer takım arkadaşlarıyla birlikte çalışmalarda yer aldıkları kaydedildi. 

OFSPOR 3-2 KAZANDI

İkinci yarı öncesi sıkı bir çalışma temposuna giren Düzcespor, ilk hazırlık maçını da 2. Lig ekibi Ofspor ile oynadı. İncedal’ın farklı oyunculara şans vererek kadro ve oyun planını test ettiği maçı OIfspor 3-2 kazandı. Kırmızı lacivertliler 10 Ocak Pazar günü de 2. Lig takımlarından olan ve Ziraat Türkiye Kupası’nda penaltılarla elendiği, 1461 Hekimoğlu Trabzon ile karşılaşacak. Düzcespor daha sonra Düzce’ye dönerek, 16 Ocak’ta, deplasmanda oynayacağı ikinci yarının ilk maçı olan Malatya Yeşilyurtspor karşılaşmasının hazırlıklarına kendi tesislerinde devam edecek.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ