Türkiye Kadın Futbol 3. Ligde Düzce’yi başarıyla temsil eden ve bulunmuş olduğu H grubunda 21 puan ile şampiyon olan Düzce Kadın Futbol Takımı, 2. Lige çıkmak için 1. Tur eleme maçını  oynayacak.

Düzce Temsilcisi ilk tur maçını 22 Mayıs Pazar günü Saat 14:00’de Ankara Gölbaşı Mogan Futbol Sahasında Ülküm Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımı ile oynayacak. Düzce temsilcisi bu maçı kazanması halinde ise yeri, zamanı ve saati daha sonra TFF tarafından belirlenecek olan 2. Tur maçını Çanakkale Dardenelspor- Uşakspor Kadın Futbol Takımı ile son maçını oynayacak.

“2 MAÇI ALIP 2. LİGE ÇIKMAYI HEDEFLİYOR”    

 Düzce Kadın Futbol Takımı, Ülküm Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımıyla yapacağı maç için hazırlıklarını Teknik Sorumlular Ahmet Kara ve Rümeysa Kütük nezaretinde tam kadro sürdürüyor. Takımımızın hedefi ise her iki maçı kazanarak Düzce’ye 2.lige çıkarak dönmek.   Düzce Kadın Futbol Takımı, bu maç için Cumartesi günü Ankara’ya hareket edecek.

İLK 8 TAKIM 2. LİGE ÇIKACAK

Diğer yandan 2021-2022 Sezonunda 16  grupta oynanan Kadın Futbol 3. Liginde şampiyon olan takımlar gruplarında 2. Olan takımlarla  22 Mayısta belirlenen saha ve saatlerde çapraz eşleme ile 1. Tur maçı oynayacaklar. Bu takımlar ilk maçlarını kazanırlarsa 2. Tur maçı yapacaklar.  Bu turda galip gelen takımlar böylece ilk 8 takım arasına girerek yeni sezonda 2.ligde oynama şansı bulacaklar. 

Haber: Harun Can Şerbetçi