Düzcespor Kulübü hafta sonu yaptığı seçimli olağanüstü kongre ile yeni yönetim kurulunu seçti. Gökhan Kapoğlu,  8 Kasım 2019 yılında yapılan olağanüstü kongrede ilk defa Kulüp Başkanı seçilmişti. 

Gökhan Kapoğu,  30 Mart 2021 tarihindeki kongrede de  yeniden seçilerek 2. defa Başkanlık görevine getirilmişti. Gökhan Kapoğlu, 23 Ocak Pazar günü Şıralık Düzcespor Tesisleri’nde yeterli çoğunluğun sağlandığı kongrede üyelerin tamamının oylarını alarak güven tazeledi ve 3. defa Düzcespor Kulübü başkanı oldu.

ESKİ BAŞKAN SAYGUN DA YENİ YÖNETİMDE YER ALDI

Düzcespor’un yeni yönetim kuruluna,  Düzcespor’da 2 defa Başkanlık yapmış olan Mehmet Saygun ile daha önce alt yapı yönetiminden yer alan Cengiz Veli’de görev alırken, Mümtaz Timur gibi iş insanlarının da yeni yönetimi de listede yer aldıkları gözlendi. Düzcespor yönetim kurulunun önümüzdeki günlerde bir araya gelerek görev dağılımı yapacağı öğrenildi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Düzcespor’un yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Gökhan Kapoğlu, Zekeriya Korkmaz, Ekrem Kap, Mehmet Saygun, Erkan Seçkin, Erdal Şahin, Murat Öz, Özkan Turan, Mehmet Barış Özalkan, Murat Demircan, Eren Akgül, Ertan Uçar, Mümtaz Timur, Cengiz Veli, Taner Çakır, Burçin Sarıçan, İslam Keleş, Ali Karaca, Aydın Coşkun, Erdoğan Bal, Cemil Tüysüz, Erol Kılıç, Erkan Bektaş, İbrahim Özbakır, Ekrem Çakır. Denetleme kurulu asil üyeliklerinde de Ali Tokgöz, Murat Baki Yılmaz, Caner Okan Kaltu yer aldı.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ